” Mommy, apa sayahnya mommy.. ” – Jebat Jayden

Tidak Membenarkan Jebat Jayden Makan Makanan Ringan, Respon Jebat Terhadap Ibunya, Noor Nabila Cur1 Perhatian Peminat. Amboi Jebat, Sopan Betul Gayanya Tu !!

Meninjau ke akaun Instagram Daebakingz, satu video yang dikongsikan memaparkan gelagat anak Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila iaitu Jebat Jayden yang agak menghiburkan. Jebat tidak dibenarkan untuk memakan makanan ringan oleh ibunya.

Video yang berdurasi beberapa saat ini menunjukkan Jebat sedang memegang sebotol makanan ringan yang merupakan keropok kentang. Nabila kemudian menyatakan kepada Jebat supaya tidak memakan makanan tersebut.

Respon yang diberikan oleh Jebat kelihatanb begitu sopan di mana dia bertanya “mommy, apa sayahnya mommy “ yang bermaksud apa salahnya untuk dia memakan makanan tersebut. Alahai, penuh sopan santun lah Jebat ni. Comel je respon tu.

Sehingga kini, perkongsian video ini telah meraih lebih daripada 100 tanda suka sejak ia dikongsikan. Gelagat Jebat sememangnya sering dikongsikan di media sosial sama ada di Instagram atau akaun TikT0k Nabila.

Jom tonton video di bawah :

Sekadar info, Jebat dilahirkan pada 30 Ogos 2018 dan tahun ini usia Jebat akan mencecah 4 tahun tidak lama lagi. Jebat sememangnya petah bercakap walaupun kadangkala sebutannya agak pelat namun itulah yang sering mencur1 perhatian peminat.

Kami di Oh Kopak mengharapkan semoga Jebat Jayden membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh. Semakin Jebat membesar semakin handsome dan comel. Wajah Jebat juga makin iras seperti mommy Jebat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Noornabila, Daebakingz

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..