” Model penat photosho0t. So cute.. “

Video Aqeef Anaqi Tertido Keletihan Ketika Sesi Photosho0t Bersama Ibunya Amyra Rosli. Muka Mamai Pun Comel !! 

Bintang utama siri drama fen0mena Nur & Nur 2, Amyra Rosli baru sahaja melahirkan anak keduanya beberapa bulan yang lalu. Ibu anak dua ini semakin cantik dan manis dipandang mata dengan imej berhijab sepenuhnya itu.

Menjadi duta dan model untuk beberapa produk dan sering menerima undangan untuk sesi photosho0t, rezeki Amyra kini semakin murah. Ada kalanya sesi photosho0t yang dihadirinya itu menuntut kehadiran anaknya Aqeef Anaqi bersama.

Anaqi antara kanak-kanak popular di Malaysia yang sering menjadi tumpuan peminat. Wajah comel dan kepetahannya bercakap menghiburkan peminat. Mengikuti mommynya menjayakan satu sesi photoshoot, Anaqi yang kelet1han membuat aksi spontan yang mencuit hati.

Menerusi akaun Instagram Aamyra.amar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Anaqi bersama Amyra sedang membuat satu sesi photosho0t. Anaqi yang keletihan terlelap ketika didukung Amyra walaupun sesi penggambaran masih lagi berjalan.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Model penat photoshoot 😆 so cute !

A post shared by AMYRAMAR'S FAMILY FANS (@aamyra.amar) on

Perkongsian ini menarik perhatian netizen. Antara komen-komen mereka :

” Alah comelnya Anaqi.. Cantik amyra rosli.. “

” Alhamdulilah so sweet pakai tudung thank you make me follow you again Amyra.. “

” MasyAllah comelnye.. cuteee, syantiknya mcm mama dia.. “

Penat betul model cilik ni sampai tertidur tengah photosho0t. Tidur pun comel sangat gayanya, buka mata bila namanya dipanggil. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Anaqi menjadi anak yang sentiasa menyenangkan hati mommy dan daddy serta menjadi anak yang soleh. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aamyra.amar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..