” Mira menjadi-jadi ya nak4l dia sekarang. Terkedu terus Emir.. ” – Netizen

Sedutan Video Mira Filzah Mengus1k Suaminya Wan Emir Astar Dalam Rancangan ‘In Love With Mira’. Amboi Mira Pvnchline Bukan Main Lagi, Chia Chia Chia !!

Mira Filzah muncul dalam rancangan talksh0wnya sendiri berjudul ‘In Love With Mira, Sebuah Cerita Cinta’ yang bersiaran di saluran Naura 109. Rancangan ini sudahpun mula ditayangkan sejak 7 September yang lalu setiap hari Isnin pada jam 9 malam.

Menampilkan Wan Emir Astar bersama dalam talkshow ini, perbagai isu diperbincangkan bersama panel-panel jemputan. Antara yang menjadi tetamu mereka ialah Datuk Prof Dr Muhaya, Datuk Siti Nor Bahyah Mahamood, Ustazah Ani Mansor dan ramai lagi.

Bersiaran selama 30 minit, pelbagai persoalan berkenaan alam rumahtangga dibincangkan untuk memberikan lebih kefahaman mengenai ilmu rumahtangga kepada Mira dan juga penonton. Antara isu-isu yang dibahaskan adalah berkenaan nafkah isteri, tanggungjawab suami isteri dan banyak lagi.

Meninjau akaun Instagram Wanemirafilzah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan salah satu sedutan dalam rancangan ini. Mira yang memberikan kata-kata penutup di akh1r rancangan supaya peminat kekal menonton In Love With Mira sempat mengus1k Emir sehinggakan Emir ters1pu m4lu.

Jom tonton video di bawah :

Ayat spontan Mira mengus1k Emir ini nampak sweet betul kan. Bukan main Mira makin nak4l dan terserlah perang4i gil4-gil4nya itu. Antara komen-komen peminat :

” Hihi diaorg saling mengus1k.. tapi mira menjadi2 ya nak4l dia skrg. nak4l2 n manja.. Terkedu terus Emir bila Mira cakap cmtu, Emir m4lu2 lagi. Comel beth0ll.. “

” Nampaknya Mira amat gembira di samping Emir Dan kuat mengus1k Emir. Macamtu ler actually Mira yg “funny” but interesting n j0vial. Emir shy shy type. Mira ni kuat dan pannndai mengus1k.. “

Bagi peminat Mira pastinya tersenyum sendiri melihat telatah suami isteri ini yang suka menyak4t dan mengus1k di antara satu sama lain. Apa pun, semoga ik4tan perkahwinan Mira dan Emir sentiasa tenang, aman dan bahagia selalu sehingga ke akh1r hayat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wanemirafilzah, IG Mira Filzah

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..