” Minyak tu dah hitam.. ” – Netizen

Terima Komen Negat1f Daripada Netizen, Fasha Sandha Beri Respon Padu. Haaa Kan Dah Kena Kec4m Beramai-Ramai. Pernah Masuk Dapur Tak Ni Sis !! 

Pelakon terkenal Fasha Sandha kini sedang sarat hamil anak pertamanya bersama pelakon Aidil Aziz. Fasha yang sudahpun mempunyai dua orang anak menerusi perkahwinan terdahulunya bernama Putra Rayfal Ramli dan Putri Raysha Jemaima.

Mendapat hak penjagaan penuh terhadap Rayfal dan Raysha, mereka juga amat menyayangi papa baru mereka yang sangat akrab dan penyayang. Kehidupan baru Fasha amat dikagumi oleh peminat dan menjadi contoh kepada ramai tentang kekuatan seorang wanita dan ibu tunggal suatu masa dahulu.

Fasha yang semakin berseri-seri menumpukan sepenuh perhatian terhadap keluarganya kini. Sering berkongsikan masakan-masakannya yang disediakan buat suami dan anak-anaknya, posting Fasha pasti menraih perhatian dan like yang banyak dari pengikut setianya.

Menerusi akaun Instagram, Fasha Sandha berkongsikan video beliau menyediakan juadah makan tengahari buat keluarganya. Masakannya itu nampak sangat menyelerakan walaupun bagi Fasha ianya masakan yang simple. Untung sungguh Rayfal dan Raysha ibu ikutkan sahaja nak makan apa.

Jom tonton video di bawah :

Namun komen daripada salah seorang netizen ini menarik perhatian dan mendapat respon daripada Fasha sendiri. Hanya kerana minyak masak yang digunakan untuk menggoreng kelihatan seperti warna kehitaman, namun Fasha memberikan jawapan yang padu untuk makluman netizen berkenaan.

Rata-rata netizen turut tidak berpuas hati dengan komen ini dan bersetuju dengan respon Fasha. Antara komen-komen netizen :

” Waktu pkp jangan membaz1r.┬áMasih boleh guna lagi minyak camtu.. “

” Tak juga, ada brand minyak memang jenis cepat hitam dan kadang-kadang tengok jenis masakan juga, kalau goreng yang berkunyit memang senang hitam.. “

” I pun pakai selagi boleh pakai..┬áSetuju.. Banyak mulut nak kena suap.. “

” Betul, tak semua orang ade priviledge untuk pakai minyak sekali pakai. Especially time tak dapat kuar bekerja… Duit nak focus lebih pada makanan asas.. “

” Kadang2-kadang bukan sebab banyak kali guna.. Kalau sebelum ni goreng yang berempah atau cili banyak pun hitam jugak.. “

” Setuju sis.. Yang tegur minyak hitam ni mesti jarang masak.. “

” Ya Tuhan. Sempat belek minyak. Bukan fokus kat ikan yang sodap tu.. “

Alamak isu minyak hitam je. Itu perkara normal sebab kadang-kadang barang yang digoreng mempengaruhi warna minyak selepas digunakan. Selagi boleh berjimat, janji selamat tidak menjadi masalah untuk digunakan. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Fasha terus kuat dalam menjalankan tanggungjawab sebagai isteri dan ibu yang baik buat keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..