” Mentang-mentang tajuk cakap jutawan der4 budak, ada yang teka saya.. “

Vide0 Penjelasan Dato’ Seri Vida Tent4ng Tud0han Yang Dilemp4rkan Kepadanya Buat Ramai Terkej0t. Ad0ii, Sabar Aje Lah !!

Baru-baru ini kec0h apabila seorang jutawan pr0duk kosmetik terkenal yang didakw4 telah mender4 anak angkatnya. Pembantu rumah jutawan berkenaan dikatakan telah membuat laporan p0lis atas apa yang berlaku dan memohon perl1ndungan keselam4tan daripada pihak berku4sa.

Sehingga kini masih tiada kenyataan bal4s daripada pihak jutawan tersebut. Beliau masih berdiam diri daripada membicarakan mengenai isu hang4t ini. Laman Instagram miliknya juga telah dipenuhi dengan komen-komen kec4man daripada netizen.

Menurut pembantu rumahnya, jutawan itu sendiri telah memuk0l kanak-kanak tersebut menggunakan kasut di bahagian badan dan mencub1tnya sehingga men1nggalkan kesan semata-mata untuk tujuan video di Y0utube. Ini kerana pembantu rumah tersebut enggan bertindak seperti yang diarahkan iaitu memuk0l kanak-kanak itu.

Menerusi akaun Instagram, Dato’ Seri Vida telah memberi penjelasan tentang isu tersebut. Ini kerana ada pihak yang menyatakan jutawan yang dimaksudkan adalah beliau. Dato’ Seri Vida telah menafikan perkara itu seker4s-ker4snya malah beliau amat menyayangi anak angkatnya yang bernama Amanda itu. Malah Cik B juga sangat menyayangi Amanda seperti adik kandungnya sendiri.

Jom kita tonton video di bawah :

Rata-rata netizen berpuas hati dengan penjelasan dari Dato’ Seri Vida ini. Antara komen-komen mereka :

” Walaupun DSV kec0h selalu buat lawak dan suara dia tunggu, tengok anak angkat dia tak kaku dan tak nampak tak0t pun.. “

” Terbaikkk perli nya. 2 thn bukan tau apa2 klo nak4l2 tu biasa la dia tgh nak kembang kan minda nya.. baby lgi tu nak kan perhatian.. Bagus DSV bela anak angkat x menunjuk2 dan marketing kan anak anggkat.. “

” Cik B… syg btl kt adk dia nie… mar4h kalau DSV panggil ank angkat… “

” Cik B mmg anak yg baik.. igt lg cik B tegur DSV jgn pgil anak angkat.. “

” Mama dengam cik B ni relax je dia punya kelakar  adey. Tau dah, mama dia sayang anak anak. Tengok je cara mama dia layan kacak dengan cik B. Tahu dah dia pun sayang anak anak ore lain juga.. “

Bersabarlah Dato’. Maklumlah netizen ni kadang-kadang suka menud0h tanpa usul periksa. Diharap dengan penjelasan daripada Dato’ Seri Vida ini dapat menghentikan segala t0hmahan yang telah dilemp4rkan padanya. Tak kan lah Dato’ sanggup nak der4 budak kan..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato Seri Vida by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..