” Memang s0sial dist4ncing sangat rambut tu jarak 1 meter, haha.. ” – Netizen

Gambar Terkini Wajah Tomok Cur1 Perhatian Ramai. Part Rambut Tu Paling Win !!.  Haha, Ingatkan Kembar Wak Doy0k, Melent1k Misai.

Lagunya pada tahun 90-an menjadi ingatan para remaja ketika itu, manakan tidak, vokalis kumpulan New Boyz, iaitu Tomok mempunyai aura tersendiri yang mampu buatkan ramai ca1r akan lagu-lagu jiiw4ng yang dinyanyikan oleh Tomok pada masa ketika itu.

Setelah beberapa album di keluarkan di pasaran,  Tomok dan ahli New Boyz yang lainnya sudah kurang kelihatan dalam industri muzik hinggalah Tomok menyertai pertandingan realiti, One In A Million (OIAM) musim ketiga pada tahun 2009 dan telah menjuarai pertandingan itu.

Pada Julai 2011, dengan sekali lafaz sahaja Tomok sah menjadi suami kepada pramugari Sistem Penerbangan Malaysia (MAS), Siti Rahayu binti Abas. Hasil perkongsian hidup bersama, pasangan ini telah dianugerahkan dua orang cahaya mata lelaki dan kini sedang menanti hari anak ketiga.

Menerusi perkongsian di Instagram, Tomok telah berkongsi gambar terkini wajahnya buat tontonan ramai. Sudah kita tahu bahawa sepanjang perint4h kaw4lan pergerakan di jalankan, semua kedai perkhidmatan gunting rambut juga tidak beroperasi. Kelihatan wajah Tomok sudah dipenuhi jambang dan kep4lanya juga ditumbuhi rambut yang jarang-jarang.

Ikuti perkongsian gambar oleh Tomok di bawah :

View this post on Instagram

rambut sosial distancing 🙄

A post shared by Tomok (@tomokofficial) on

Kapsyen serta wajah terkini Tomok itu telah menghiburkan netizen dan mereka juga turut berkata wajah Tomok kini seakan seperti Wak Doy0k. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Memang s0sial dist4ncing sgt rambut tu jarak 1 meter.. “

” Steady bro… Simpan sampai panjang balik.. “

” Ingat tadi Wak Doy0k… Rupanya Tomok.. “

” Wak Doy0k kembali lg.. “

” Mcm Wak Doy0k pun Ada.. “

” Dah nk mcm wak doy0k da tu .. “

” Wak Doy0k baru ke abg.. “

” Ni Tomok ke Wak Doy0k.. Aku sal4h ig ke apa ni??? “

Ser1us .. Memang sebijik macam Wak Doy0k. Hahaha part kapsyen tu kelakar pulak baca.  Rambut pun ada s0sial dist4ncing jugak yer kena tumbuh berjarak 1 meter. Haha.. Apa-apa pun, kami berharap semoga Tomok sentiasa berjaya dalam karier yang diceburi dan sentiasa dimurahkan rezeki.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tomok by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..