” Memang dah agak Love panggil Ustaz macam tu.. ” – Netizen

Video Neelofa Tersasul Memanggil Tunangnya, Haris Ismail Dengan Panggilan Manja Ketika Live. Wah Sweet lah. Muka Kant0i Tu Comel Je !!

Hubungan antara usahawan terkenal, Neelofa dan Haris Ismail atau PU Riz bukan lagi rahsia. Pasangan ini yang sudahpun bergelar tunang dikatakan bakal diijab qabulkan Mar tahun hadapan. Tidak hanya memberi fokus terhadap perniagaan, Neelofa dan PU Riz juga mengusahakan Pertubuhan Kasih Neelofa iaitu projek kebajikan kepada mereka yang memerlukan bantuan.

Terkini, pasangan ini menubuhkan pula satu platform untuk membantu golongan pelajar dan surirumah dalam mencari pendapatan dinamakan sebagai Markaz Tijari. Hasil tinjauan kami di Instagram Lovestory.me, telah dikongsikan sedikit sedutan video semasa sesi live Neelofa, PU Riz dan beberapa orang lagi mempromosikan Markaz Tijari ini.

Sudah bermula sejak minggu lalu, setiap malam jumaat mereka akan melakukan live di Instagram MT menjelaskan lebih lanjut berkenaan usaha mereka ini dan diselangi dengan tazkirah oleh PU Riz. Dalam video pendek ini, Neelofa memberikan penerangannya namun apa yang menarik adalah nama panggilan Neelofa terhadap tunangnya ini tersebut tanpa sengaja.

Neelofa yang menyedari tersasul memanggil PU Riz sebegitu sedangkan live sedang berjalan tertunduk m4lu dan mel4rikan wajahnya daripada lensa kamera. Walaupun berniqab, nampak dari matanya itu Neelofa sedang tersenyum.

Jom tonton video di bawah :

Panggilan Neelofa kepada PU Riz itu menarik perhatian peminat. Alahai cute bila dengar bila Neelofa menyebut sayang dan antara komen-komen mereka :

” Haha.. abis laaaa..esok masuk hang4t, kant0iii sudah. Siapa sini tgk banyak kali ? Kita sama … Hhehe.. “

” Aaaa cutenyaa hahahaha sis , Banyak kali tgk… Eh .. Apa sayang…. So sweet Lofa, manjahhh gitu. Lepas ni yg join Markaz Tijari jela blh join live dieorang la kan.. “

” Ala sayang sayang…. heheh. Sweet kant0i sayang menyayang.. Sweet noo, cute sangat. Tak apa lofa, kami faham, dah terbiasa kan, susah nak behave. Haa.. sayang.. kant0i sudah.. “

” Haayukkkk Hahaha sayang manjahhhh.. Alahaiii.. comel je muke tu bila terkantOi.. i like.. cute la Lofa.. “

” Ad0i sayang pulak..Hehe.. It’s ok Lofa. Kitaorg faham. Ha..ha..ha.. kant0iii sudah… tp mmg dh agak love pggil ustaz mcm tu.. “

” Ehee ops, Pur4-pur4 tak dengar. Kant0i love but cute lah. Ulang 100 kali pun tak bos4n. Sbb cute sangat.. “

” Sukanya dengar, 10 kali ku ulang.. auchhhhh i pulak yang hepi dengar sayangggggg.. Habeslah esok vir4l.. “

Alamak tersasul juga Neelofa akh1rnya dan jelas kini Neelofa yang sedang berbahagia sekarang. Apa pun, semoga hubungan Neelofa dan PU Riz dipermudahkan untuk ke jinjang pelamin dan semoga Markaz Tijari yang diusahakan ini akan membuahkan hasil. Good luck !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lovestory.me

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..