” Memang bud4k yang bijak, thank you for reminding us all.. ” – Netizen

Lukisan Tangan Lara Alana Cur1 Perhatian Ramai. Woww Memang Kreatif Sangat, Tulisan Pun Cantik, Tak Macam Budak Umur 6 Tahun !!

Hasil tinjauan di akaun Instagram milik anak pelakon Awal Ashaari iaitu Lara Alana telah berkongsi satu gambar yang memaparkan satu lukisan hasil tangannya. Memang sangat menakjubkan, kerana kanak-kanak ini yang baru berusia 6 tahun sudah bijak menterjemahkan tentang lukisannya itu.

Lara telah berkongsi langkah-langkah untuk mengatasi untuk per4ngi wab4k C0v1d-19 kepada tontonan umum. Jika dilihat, memang sangat kratif dan cantik hasil kerja tangan Lara ini. Dengan berpandukan 6 langkah berserta lukisan kartun, lakaran tersebut telah mencur1 perhatian ramai.

Sekadar informasi, Lara merupakan anak sulung kepada Awal Ashaari dan Scha Alyahya. Seperti anak-anak selebriti lain, kehidupan harian Lara turut menjadi perhatian ramai di laman media sosial. Lara yang turut mempunyai akaun Instagram miliknya sendiri dan mempunyai 4.1 juta follower yang mengikuti perkembangan dirinya.

Jika dilihat, mungkin lukisan tersebut adalah salah satu hasil kerja sekolah Lara. Tapi paling menarik, lukisan dan tulisan Lara itu begitu cantik dan hasil kerjanya itu harus mendapat pujian kerana bukan sekadar lukisan, malah ianya satu peringatan buat kita semua.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini  :

View this post on Instagram

Nothing to say here..

A post shared by Lara Alana Ahmad (@laraalanaa) on

Perkongsian gambar tersebut turut mendapat hampir 10 ribu likes dan di ruangan komen, rata-rata para netizen turut kagum akan hasil lukisan Lara itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Memang budak yang bijak, thank you for reminding us all.. ”

” Cantiknya tulisan Lara Alana.. Clever girl.. “

” NOTED LARA..  Stay safe.. Pretty Lara, pretty handwriting.. “

” Hasil kerja yang cemerlang untuk anak berusia 6 tahun. Tahniah Lara Alana.. “

” You are soooo adorable Lara  semoga sihat selalu.. “

” Such a good girl lah Lara ni…. Kalau la ada 20 mcm Lara Kat school auntie, aman & selamat.. “

Sememangnya memang layak Lara mendapat pujian daripada orang ramai, lukisan yang membawa erti peringatan kepada semua. Apa-apa pun, semoga kita dilindungi oleh Allah dari jangk1tan wab4k yang merbah4ya ini, dan didoakan semoga Lara dan sekeluarga sentiasa dalam keadaan sihat selalu. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lara Alana 

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..