” Memang bermain dengan emosi kan c0v1d 19 ni.. ” – Netizen

Video Shuk Sahar Bertemu Isteri Dan Anak-Anak Yang Sedang Berkuarantin Undang Seb4k Orang Ramai. Part Anak-Anak Melambai-Lambai Ingin Memegang Si Bapa Tu Alahai Sed1hnya !! 

Pada masa ini dunia masih lagi berper4ng dengan pandem1k C0v1d 19 termasuklah negara Malaysia yang semakin hari semakin menunjukkan peningkatan kes j4ngkitan C0v1d 19. Umum juga mengetahui kebanyakan kes jangk1tan berpunca daripada kawasan berisik0 tinggi iaitu di Sabah.

Kerajaan juga telah menetapkan supaya sesiapa sahaja yang pulang dari Sabah perlu menjalani kuarantin sendiri selama 14 hari. Hal ini turut dirasai oleh Shuk Sahar di mana isterinya, Rossalennah Natassyiah Asshaferah dan anak-anak perlu berkuarantin kerana baru pulang dari Sabah.

Sera sememangnya berasal dari Sandakan, Sabah berkuarantin di rumah bersama anak, Nur Qurratu Ain dan Nur Assyifatu’ Aimy. Meninjau ke akaun Instagram Sera, dia telah memuatnaik video ketika Shuk datang menjenguk mereka di rumah.

Video yang berdurasi 30 saat ini telah mengundang seb4k netizen kerana melihat anak-anak yang begitu gembira bertemu si bapa namun tidak dapat memel0k mahupun menyentuh. Shuk hanya berdiri di luar pintu dan melihat dari jauh untuk melepaskan rindu.

Jom tonton video di bawah :

Sera juga turut berkongsi luahan rasa di Instastory miliknya :

Respon Sera apabila ada yang bertanya situasi yang sebenarnya :

Kebanyakan netizen turut tersentuh hati dan mendoakan semoga segalanya baik-baik sahaja. Antara komen-komen mereka :

” Semoga baik2 ja sis n ank2 ya… “

” Mmg bermain ngan emosi kan c0v1d 19 ni.. “

” Kesi4nnya. semoga baik baik semuanya kak serra dan family.. “

” T0uching weh, Allah sed1hnyaaa. Semoga sera n family sihat semuanya n dipermudahkan segala urusan. Amin .. “

” Sakit nya bgini. Dekat tp jauh .. takecare.. smoga smua baik2 sj.. “

” Tengok dari jauh pun da happy ank2 kan sis rossa.sera …semoga dipermudah kan segala urusan .. “

Ya Allah, sememangnya mus1bah c0v1d 19 ini menguji kesabaran dan emosi seseorang. Kami di Oh Kopak mendoakan semoga isteri dan anak-anak Shuk Sahar berada dalam keadaan sihat dan bebas daripada j4ngk1tan C0v1d 19. Jaga diri dan sama-sama kita doakan agar wab4k ini cepat berakhir.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shuk H0T FM, Rossa Sera

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK . Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..