” Melting tengok senyuman Aria, mesti cheeky ni. Ger4mnya tengok dia.. ” – Netizen

Elfira Loy Kongsi Gambar-Gambar Terbaru Anaknya, Nur Aria Mikayla Yang Kini Berusia 4 Bulan Raih Perhatian Peminat. Alahai Putih Gebu Sangat Aria, Makin Bamb4m Princess Elfira Ni. Semangat Betul Badannya !!

Pada 20 Mei yang lalu, Elfira Loy telah pun selamat melahirkan cahaya mata keduanya seorang bayi perempuan. Menamakan anak ini sebagai Nur Aria Mikayla, Aria menambahkan lagi kebahagiaan Elfira dan seluruh keluarga.

Meninjau entry terbaru di Instagram Elfira Loy, telah dikongsikan beberapa keping gambar terbaru Aria. Hari ini, genaplah usia Aria 4 bulan dan Elfira turut bercerita tentang perang4i baru puteri comel kesayangannya ini.

Suka mengh1sap jari jika Elfira lambat menyusukannya, Aria juga semakin pandai memberikan senyuman kepada semua orang. Pada fasa bayi sebegini, memang seronok melihat perkembangannya lagi-lagi ketika bayi ketawa.

Melihat kepada gambar-gambar Aria, semakin temb4m dan semangat tubuhnya. Berkulit putih gebu seperti abangnya Rayyan, wajah Aria juga nampak seiras dengan abangnya itu. Mesti cantiklah Aria apabila besar nanti.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian oleh Elfira ini telahpun meraih lebih 7000 likes setakat ini. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” So pretty, melt1ng tengok senyuman aria ni. Mesti cheeky ni nanti, ger4mnya tengok dia.. “

” Sooo cantik, sooo comel budak kecik ni. Pagi pagi tengok baby rasa syok je. Semoga membesar menjadi anak yang solehah.. “

” Ishh peha tu, peha kepci dah Aria, ger4mnya nak cub1ttt. So comel lah Aria, sweet sangat senyuman tu.. “

Senyuman Aria yang manis bak gula tu boleh membuatkan h1lang segala kekus0tan mommy sangat. Comel sungguh Aria dengan headband bunganya, lagi membuatkan Aria nampak cantik. Ini besar sikit lagi, lagi bergaya lah Aria dihias oleh mommynya.

Semoga Nur Aria Mikayla sentiasa menjadi anak yang solehah untuk mommy dan daddy, dikurniakan Allah kebijaksanaan serta bakal menjadi insan yang hebat apabila dewasa kelak. Take care Aria dan terus membesar dengan sihat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elfira Loy

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..