” Melt1ng tengok senyuman Bunga, comel sangat.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Terbaru Anak Elisya Sandha, Bunga Elhaq Buat Peminat Ger4m. Alahai Manisnya Senyuman Bunga Ni. Tengah Tidur Pun Boleh Tersenyum, Mimpi Apalah Agaknya. Comel Sangat !!

Bunga Elhaq, inspirasi nama yang diperolehi oleh Shiela Rusly menerusi mimpinya buat cucu sulungnya ini. Sudah lebih sebulan usia Bunga, kelahiran Bunga memeriahkan lagi keluarga Shiela dan Tok Sidang Jinggo.

Hampir setiap hari, ada sahaja coretan indah buat Si Bunga kesayangan sekeluarga ini. Meninjau akaun Instagram Bunga Elhaq, telah dikongsikan sekeping gambar yang memaparkan Bunga sedang lena tidur.

Bunga yang dipakaikan headband Bunga di kepalanya ini kelihatan mengukir senyuman walaupun sedang tidur. Kecomelan Bunga dan senyuman manisnya ini membuatkan banyak hati peminat ca1r melihatnya.

Bunga dikatakan oleh peminat lebih banyak mewarisi wajah daddynya, Uzair Haqimy namun hidung mancungnya seperti mommynya, Elisya. Mata Bunga yang sepet itu juga menambahkan lagi minat peminat untuk selalu melihat si kecil ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Video Bunga bersama kucing kesayangan keluarga bernama Cloud. Alahai comelnya Cloud jaga adik baby ni.

Jom tonton video di bawah :

Ribuan likes telahpun dicatatkan untuk posting Bunga ini. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Cutenya Bunga ni, hidung tu terletak pat0k gituu. Banyaklah kumbang nak hinggap nanti ni.. “

” So cute, tidur pun senyum Bunga ni. Melt1ng jap tengok senyuman Bunga, comel sangat-sangat.. “

” Dalam tidur pun boleh beri senyuman yang manis. Cute sangatlah si bunga kesayangan ni.. “

” Bunga, cantik sangat dia ni. Makin hari makin manis senyuman tu, ee ger4mnya lah tengok Bunga. Tak puas tengok.. “

” Aii muka ada senyum lah. Ger4mnya mashaAllah comel sangat little Bunga. Sleeping beauty ni.. “

” Comelnya Bunga secomel namanya. Mimpi apa tu sayang sampai tersenyum-senyum. Ger4mlah tengok baby cute ni.. “

” Alolo comelnya Bunga, senyum masa bukak mata lain, bila tidur senyum pun lain. Makin cute macam mommy dan daddynya.. “

Senyuman Bunga pengubat segala masal4h dan kekus0tan untuk seluruh keluarga. Semoga Bunga membesar menjadi anak yang solehah, anak yang berbakti kepada agama dan jadi kebanggaan semua apabila dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bunga Elhaq, IG Elisya Sandha

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..