” Melosix melaporkan ke tu, paham Rosix haha.. ” – Netizen

Video Rosix Omar Menjawab Pertanyaan Daripada Peminat Berkenaan Dirinya, Neelofa Dan Nor Nabila Yang Menghiburkan. Part Ditanya Siapa Yang Akan Kahwin Dulu Tu Macam Bagi H1nt Jer !!

Siapa tidak kenal dengar suara dan gaya ketawa Rosix Omar yang mencuit hati ini. Saluran Youtube Rosix & Bella antara channel yang menyajikan content yang selalu menghiburkan hati penonton. Rosix adalah sahabat baik kepada Neelofa dan Nabila.

Keakraban mereka memang terserlah malahan Rosix juga menjalin hubungan baik dengan seluruh keluarga Lofa. Sering mengungkap perkataan ‘Mel0six’, video perkongsian Rosix sering mencuit hati peminat dan edisi terj4hnya memberi banyak cerita mengenai kisah sahabatnya ini.

Meninjau akaun Instagram Rosix, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan Rosix menjawab serba sedikit soalan daripada peminat. Terdahulu Rosix membuka kepada umum untuk menanyakan soalan berkaitan dirinya, Lofa dan Bella dan beribu pertanyaan diterima daripada peminat.

Rosix yang memberitahu akan menjawab semua soalan peminat di video barunya nanti yang bakal menampilkan Lofa dan Bella bersama-sama. Kerana sering bersama Lofa dan Bella, ramai yang menyangka Rosix adalah pembantu peribadi kepada mereka.

Jom tonton video di bawah :

Bukan PA tetapi rupanya Rosix adalah bekas fashion designer suatu masa dahulu. Patutlah Rosix baik dengan ramai artis dan memang funny orangnya. Antara komen-komen peminat :

” Melosix melaporkan ke tew Hahah. Kalau boleh nk dkt lg screen. Rosix Cntik nye muka, pahammmm rosix.. “

” Melaporkan apa pulak rosix. Eiiii ngel4t taknak gitau Rosix ni, wah Nxt year ye wow, Hahahhaha terhibur lah.. “

Siapa sangka Rosix sudah 10 tahun mengenali Lofa. Malahan Rosix juga mended4hkan sudah lama rapat dengan PU Riz sejak jejaka itu menjadi mutawwif nya di tanah suci Mekah beberapa tahun dahulu. Soalan mengenai siapa yang berkahwin dahulu antara Rosix, Lofa dan Bella itu memang Rosix bagi hint dengan menjawab tahun hadapan.

Mendengar ketawanya dan ayat berbunyi ‘faham-faham’ tu peminat setia Lofa pastinya dapat menangk4p maksud Rosix. Apa pun, semoga semuanya dipermudahkan untuk Rosix, Bella dan Lofa. Siapa juga yang mendirikan rumahtangga dahulu nanti, semoga dirahmati Allah selalu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rosix Omar, IG Neelofa, IG Noor Nabila

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..