” Masak atas dapur gh4ib tu. Betul-betul bikin lawak tau.. ” – Netizen

Video Bunyi Orang Memasak Ketika Aidil Dan Anak-Anak Menonton TV Buat Ramai Terhibur Apabila Perkara Sebaliknya Yang Berlaku. Apa Fasha Sandha Tengah Buat Tu ??? Buat Kelakar Sungguh !!

Pasangan selebriti popular iaitu Aidil Aziz dan Fasha Sandha kini sedang menanti kehadiran cahaya mata mereka setelah setahun mendirikan rumah tangga. Pastinya mereka tidak sabar untuk menatap wajah si comel tidak lama lagi.

Fasha mempunyai dua orang anak melalui perkahwinannya yang terdahulu bersama Toh Muda Rizal Ashram pada 27 April 2012. Namun jodoh mereka tidak panjang, mereka berp1sah pada 20 Januari 2016. Kedua anak mereka iaitu Putera Rayfal dan Putri Raysha Jemaima dijaga oleh Fasha.

Walaupun sudah berpisah, hubungan baik antara Fasha dan bekas suami masih dikekalkan demi anak-anak. Fasha mula berkenalan dengan Aidil selepas Aidil menjayakan sitkom Mamu Mami Gosip terbitannya. Beliau menyifatkan Aidil ialah sahabat yang membuatnya gembira dan ketawa sehingga memilih Aidil sebagai suaminya.

Menerusi akaun Instagram, Aidil berkongsi video beliau menonton televisyen bersama anak-anak. Namun apa yang didengari ialah seolah-olah bunyi kuali dan sudip seperti orang tengah memasak. Ramai menyangkakan Fasha sedang memasak tetapi sebaliknya.

J0m tonton video di bawah :

Rupanya bunyi tersebut bunyi sudu dan mangkuk Fasha yang sedang makan. Rata-rata netizen berasa terhibur. Antara k0men-k0men mereka :

” Fasha plk tung kentang2 dgn bowl n spoon besinya… agaknya lama duk perati sang isteri… lawaklah keduanya…. “

” Hahahahahhahaah. Lawak lah Fasha.. “

” Lawak betul. Comel Fasha.. “

” Haah lah kentang kentung.. “

” Aku pikir tgah cuci pinggan o masak ,, Rupanya mkn ad0ii lawaknya.. “

” Masak atas dapur gh4ib tu. Betul-betul bikin lawak tau.. ”

” Aku igt Fasha msak kek.. “

Ad0ii, gan4s betul bunyi sedang makan tu seperti sedang memasak bunyinya. Haha. Suka rasanya melihat kebahgiaan pasangan ini. Semoga Fasha dan Aidil dipermudahkan segala urusan dan Fasha diberi kesihatan yang baik sepanjang kehamilan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha, Aidil Aziz by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..