“ Manja Cik Pia ni, pandai melayan anak saudara dia.. ” – Netizen

Video Cik Pia, Adik Bengah Atau Hammad Zamakhshari Menghiburkan Anak Saudaranya, Luth Zareef. Comel Jer Tengok Mereka Berdua !!

Bengah atau nama sebenarnya, Hammad Zamakhshari seorang public figure yang dikenali ramai. Bengah adalah seorang abang yang penyayang terhadap adik perempuannya yang mesra dipanggil Cik Pia. Pelbagai aktiviti Cik Pia bersama dengan anaknya, Luth Zareef sering dikongsikan di laman Instagramnya.

Umum mengetahui Cik Pia adalah seorang insan yang istimewa. Video Cik Pia melayan anak buahnya di Instagram makhlokmacho baru-baru ini telah mencur1 tumpuan peminat. Keakraban dan kasih sayang Cik Pia dan Luth buat peminat tersentuh dan turut gembira.

Cik Pia kelihatan begitu semangat untuk menghiburkan Luth yang sedang duduk di atas kerusi sambil menggerakkan tangan mencuit hidung anak saudaranya. Luth kelihatan ceria dan fokus sahaja memandang Cik Pia sambil tersenyum manis dengan telatah Mama Pianya itu.

Tanpa sedar, gelag4t mereka berdua dirakam oleh Bengah secara senyap. Keakraban mereka buat netizen kagum akan ik4tan dan kasih sayang yang ditonjolkan. Tulis Bengah, Luth akan memahami Cik Pia amat menyayanginya apabila sudah dewasa nanti.

Jom tonton video di bawah :

Video mesra Cik Pia bersama Luth mendapat banyak views. Ramai yang suka melihat adegan comel mereka dan memuji Cik Pia yang pandai melayan anak buahnya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Comelnya mereka.. nampak big boy sangat luth zareef.. so lovely mamipia.. cute sgt.. Eeeeiiih c0mei dua ket0i niii.. Aww sweet.. Keluarga yang penyayang.. ”

“ Comelnya dua² ni.. Comel la cik pia dgn luth zareef.. Baby luth cm komp1us je.. Sweet la cik pia ni.. So cute dedua.. Manja cik pia nie.. Pandai melayan anak saudara dia.. ”

“ Pandai cik Pia melayan bud4k .. Muka luth zareef tu tak leh tahan.. usya jerr cik pia dia.. tgok nipn tumpng heppy.. Masya’Allah.. anak syurga.. aamin.. Pandai melayan anak saudaranya.. ”

“ Memang yg mcm cikpia ni penyayang sgt.. yayeeppp.. mamipia tengah practise tarian super jonior – s0rry s0rry tu.. ”

“ Betoi tu.. sy jg ada anak special cam cikpia..12thn dpt adik.. tp bila adik dah besaq (skrg 9thn) siadik faham apa yg abgnya ckapkan.. kdg2 sy akan rujuk dgn siadik pula apa abg dia kata.. ”

“ Nt luth dah besar jd kwn gad0h cik pia plak.. breb0t mainan, kcau mkcik die.. hehheeh sbb sy ada pkcik yg sme mcm cik pia.. Klkr tgk die mar4h meraj0k ngn ank2 buah sbb brbut mainan.. ”

Pandai betul Cik Pia melayan anak buahnya sampai mahu dius1k-us1k manja hidung comel Luth. Luth juga terhibur dan nampak sayang dengan Cik Pia. Semoga Cik Pia dan Luth sentiasa sihat dan kasih sayang antara anak dan ibu saudara kekal ke akhirnya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG makhlokmacho

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..