” Manis je muka Azal, m4lu tersipu-sipu terus.. ” – Netizen

Video Anak Zarina Zainuddin, Azal Ketika Dius1k Dengan Gurauan Untuk Ajak Berkahwin. Alahai Muka M4lu Azal Tu Cute Je. Sempat Lagi Tukar Topik Ye Abang Azal. Cepat-Cepat Keluar Bilik, Haha !!

Ketabahan Zarina Zainuddin dalam menjaga anak kembar istimewanya membuatkan ramai yang kagum. Azal dan Azil si kembar yang mempunyai personaliti yang berbeza. Azal si adik lebih berdikari dan terlihat meminati bidang seni seperti ibunya ini.

Meninjau akaun Instagram Zarina, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Azal yang mencuit hati. Kelihatan seorang gadis memegang seorang kanak-kanak lelaki. Ketika si gadis mengus1k Azal dengan nada bergurau mengajak Azal kahwin, wajah Azal terus tersipu m4lu.

Azal memegang tangan kanak-kanak itu dan memujuknya untuk melihat Boba. Hai lah Azal, orang bercakap pasal kahwin, terus tukar topik perbualan. Zarina yang merakam turut menegur Azal dengan mengatakan baby tidak boleh berjalan laju seperti Azal.

Azal seperti biasa berp1sah tiada dengan gajetnya, sambil memimpin tangan si kecil matanya masih memandang ke arah handphone. Ibunya terus menjer1t berbunyi ‘ tengok handphone ke tengok baby ‘. Alahai ibunya pun sama naik menyak4t Azal, amboi sweet sangat Azal sukakan baby.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Azal dengan wajah senyum m4lunya itu telah menarik perhatian peminat. Jauh betul meny1mpang tajuk sampai ke Boba terus jadinya. Antara komen-komen mereka :

” Senyum je Azal, pandai m4lu pulak tu hehe. M4lu-m4lu ye Azal, segeralah Azal kahwin hehe.. “

” Haha alahh Azal m4lu-m4lu tapi mahu hehe. Azal m4lu-m4lu, Azal ni buat lawak la. Sweet sangat Azal ni.. “

” Haha tengok baby ke tengok handphone hahah. Happy sangat sama baby Azal ni. Muka m4lu-m4lu tu hihi.. “

” Hands0me Azal, abang Azal m4lu m4lu lucu la. Lawak Azal tukar topik tu. Cara cakap akak Zarina berlakon dengan real sama.. “

” Baby tu tak jalan laju laju macam awak.. Comellah, Azalnya tersipu m4lu hihi. So sweet Azal, semoga Azal ditemukan jodohnya ya Allah.. “

” Manis je muka Azal, m4lu sipu sipu terus. Azal Azal, mak dengan anak memang kelakar la haha. Gar4ng mak ye hehe.. “

” Masya Allah sihat selalu Azal dan Azil sekeluarga. Suka tengok muka m4lu m4lu Azal tu. Dah boleh kawen dah tu Azal hehe.. “

Azal sememangnya ada rupa yang manis sama seperti ibunya ini. Zarina pun sport1ng betul dan suka menyak4t Azal. Semoga Azal terus sihat, menjadi anak yang soleh dan pembantu ibu yang sentiasa memudahkan segala urusan ibu tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zarina Zainuddin

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..