” Manis betul la si Ayash ni, mulut tu mulut ibu la Ayash.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Bongsu Shuib Sepahtu, Ayash Affan Yang Semakin Bamb4m Cur1 Perhatian Peminat. Alahai Comelnya Ayash, Dah Pandai Buat Macam-Macam Reaksi Wajah. Gambar Jel1r Lidah Tu Nampak Cheeky Sangat !!

Diam tak diam, sudah 10 bulan usia anak bongsu pen1nggalan arw4h Siti Sarah Raissuddin bernama Ayash Affan. Untuk makluman, Ayash kini diletakkan di bawah penjagaan ibu Shuib, Salamiah Jalani sementara Shuib menjaga 3 lagi orang anaknya yang lain.

Banyak perkongsian menarik tentang Ayash dapat dilihat menerusi akaun Instagram milik ibu Shuib. Meninjau akaun Instagram Amy Salmi, telah dikongsikan video terbaru Ayash yang memaparkan Ayash membuat pelbagai reaksi wajah.

Seiring dengan usianya, Ayash membesar dengan sihat dan penuh kasih sayang daripada seluruh ahli keluarga. Senyuman dan wajah Ayash juga dinanti-nantikan oleh peminat dan ramai yang mengatakan Ayash nampak begitu mirip dengan wajah abangnya, Matin.

Dengan air liur meleleh di bibirnya, Ayash dan senyuman manisnya tidak lekang dari mulut. Pemurah betul si cilik ini sama seperti ibunya, arw4h Siti Sarah yang suka senyum. Semakin besar, semakin manis wajah Ayash Affan ini.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh ibu Shuib ini mendapat perhatian dan pujian daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Ger4mnya aunty tengok dia, cutenya baby Ayash ni. Makin besar makin comel, senyuman tu manis betul.. “

” Comelnya Ayash, cucu kesayangan nenek ni. Buat muka macam tu, lagi ger4m tau tengok Ayash.. “

” Ayash paling comel, senyuman Ayash manis sama macam ibunya. Banyak peminat Ayash ni, handsome boy.. “

” Manis betul la si Ayash ni, ger4m tau tengok. Super cute, mulut tu mulut ibu la Ayash. Serupa macam ibu senyum.. “

” Ayash handsome, makin comel ye. Dah besar dia, cepat je rasa dah 10 bulan ye. Dah makin nampak iras ibu dia.. “

” Comelnya kamu sayang dah nampak muka iras arw4h ibunya senyuman nya sama allahu akbar besarnya kurniaan mu ya Allah. semuga ayash affan menjadi anak yg soleh dan dapat bahagiakan arw4h ibu dan daddy ya sayang.. “

” Settle Daddy shuibsepahtu 2 Muka Daddy 2 Muka ibu … Sesungguhnya Dia lah yang maha berkuasa ke atas semuanya.. Allahu.. Membesarlah kalian menjadi anak soleh, solehah kebanggaan ibu & daddy. Aamiin Ya Mujib.. “

” Ee comelnya Ayash ni, asal senyum je mesti buat lidah terjel1r tu. Cheeky lah Ayash, senyum manis sama macam ibu sangat.. “

Ayash Affan yang menjadi penghibur hati dan pengubat lar4 seluruh keluarga. Semoga Ayash membesar dengan sihat selalu, sentiasa dalam lindungan Allah dan menjadi anak yang soleh serta kebanggaan keluarga dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shuib Sepahtu, IG Amy Salmi

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..