” Makin besar makin terserlah mix Irish. Comel sangat.. “

Gambar Terbaru Anak Sarimah Ibrahim, Tunku Sofia Najihah Yang Kini Berusia 8 Bulan. Alahai, Ger4m Tengok Mata Dia Yang Bulat. Cantik Macam Mommy !!

Sarimah Ibrahim atau kini digelar sebagai Che Puan Sarimah Ibrahim merupakan pengacara dan pelakon popular di Malaysia. Beliau telah mendirikan rumah tangga dengan cucu Yang Di-Pertuan Besar Negeri Sembilan ke-10, Tunku Nadzimuddin Tunku Mudzaffar.

Pasangan ini telah bernikah pada 2 April 2015. Perkahwinan mereka telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang dilahirkan pada 19 Julai 2019. Tunku Sofia Najihah nama diberi yang bermaksud kemenangan yang indah.

Sejak mendirikan rumah tangga Sarimah sudah lama tidak muncul di kaca televisyen. Beliau kini menumpukan perhatian sepenuhnya kepada keluarga tambahan pula dengan kehadiran Tunku Sofia yang menjadi penyeri rumah tangga mereka.

Menerusi akaun Instagram, Sarimah berkongsi gambar anaknya, Tunku Sofia Najihah yang terkini dan sudah berusia 8 bulan. Cepat sungguh masa berlalu. Rasanya macam baru sahaja Sarimah melahirkan Sofia. Sofia pula makin cantik dan comel.

Rata-rata netizen memuji kecomelan Tunku Sofia yang begitu mirip seperti bapanya. Antara komen-komen mereka :

” Makin besar makin terserlah mix Irish. Comel sangat.. “

” Speechless when look at this… Can feel how happy this family is… Even i have br0ken family… Syukur pada Allah to see people happiness.. Hope my day will come.. “

Awwww happy 8months Tunku Sofia .. “

” She’s so gorgeous.. “

” MasyaALLAH she’s sooo adorably cute .. “

” Hi sweetheart… n beautiful mommy .. “

” Happy 8 month !!! Comel sgt!! “

Alahai, sememang Tunku Sofia sangat comel terutamanya pada matanya yang bulat. Semakin dia membesar wajahnya semakin nampak kacukan Irish di sebelah ibunya, Sarimah. Semoga Tunku Sofia Najihah membesar dengan sihat dan mejadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sarimah Ibrahim by  Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..