” Makan pun main drama anak beran4k ni.. “

Dato’ Chef Wan K0ngsi Vide0 Makan Bersama Keluarga, Namun Gelag4t Chef Wan Bersama Anaknya, Serina Telah Mencu1t Hati Netizen. Alahai.. Seronoknya Bila Semua Dapat Berkumpul !!

Chef Dato’ Redzuawan Ismail atau lebih dikenali sebagai Chef Wan nama yang tidak asing lagi dalam dunia masakan tanah air. Malah Chef Wan juga antara Chef selebriti yang terkenal di dalam Malaysia mahupun luar negara. Bukan sahaja terkenal dengan kepakaran dalam bidang masakan, Chef Wan juga merupakan seorang pelakon.

Chef Wan telah menyumbang pelbagai perkara dalam dunia masakan antaranya ialah Chef Wan telah mewakili Malaysia di pelbagai Ekspo Makanan dan Pameran Pelancongan seperti pameran anjuran Malaysian International Trade Board (MALTRADE), Malaysian Airlines(MAS) dan Tourism Malaysia.

Selain Chef Wan, anak lelakinya juga merupakan seorang Chef yang bernama Mohd Nazri. Manakala anak keduanya ialah perempuan merupakan seorang pelakon dan usahawana iaitu Serina. Kehidupan Chef Wan sering menjadi perhatian netizen lebih-lebih lagi Chef Wan gemar berk0ngsi video bersama ibunya di laman media s0sial.

Menerusi perkongsian di Instagram, Chef Wan telah berkongsi video kepada umum, dia bersama keluarga sedang menikmati hidangan makanan. Kelihatan Chef Wan begitu gembira kerana dapat bersama-sama anak-anak dan ibunya berkumpul di rumah. Gelag4t Chef Wan bersama anak perempuannya, Serina turut mencu1t hati.

Tont0n perk0ngsian vide0 tersebut di bawah :

Rata-rata netizen turut terhibur dengan video yang telah dikongsi oleh Chef Wan itu. Antara k0men-k0men tersebut adalah :

” Seronok tengok happy family chef wan. Jaga mak, bersama anak2.. “

” Paling win β€œitu jer drama ko.. “

” Alhamdulillah!! berkat menyantuni ibu dcw di kurniakan anak2 yg baik, rezeqi murah yg melimp4h ruah, sihat selalu, hidup ceria penuh barakah.. “

” Drama pendek mcm ni lg syok nk tgk.. Drpd lyn drama beratus episod.. “

” Rupa serina sebiji rupa Cw. Like father, like daughter.. “

” Bestnya semua berkumpul mcmni…. Rindu my family.. Sampaikan salam untuk semua ye dato..

Wahh.. Seronoknya dapat berkumpul. Terlep4s rindu Chef Wan kepada anak-anak. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Chef Wan dan keluarga sentiasa diberikan kesihatan yang baik, sentiasa dimurahkan rezeki selalu dan sentiasa dalam rahmat dan lindungan Allah. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Chef Wan by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..