” Mak aii, banyak jar0m. Mahunya tak tercuc0k bont0t kalau macam ni, haha.. ” – Netizen

Dato’ Aaron Aziz Kongsi Video Gelagat Isterinya, Datin Diyana Halik Yang Sedang Bersolek Di Dalam Kereta Buat Peminat Terhibur. Part Suruh ‘Brek’ Kereta Tengah Isteri Pakai Eyeliner Tu Kelakar. Kes1an Datin, Haha !!

Meninjau di akaun Instagram milik Dato’ Aaron Aziz, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat isterinya, Datin Diyana Halik sedang bersolek di dalam kereta. Menerusi video itu, pasangan ini sedang dalam perjalanan menghadiri sebuah majlis.

Tulis Dato’ Aaron pada posting tersebut, semenjak isterinya telah berhijab, dirinya telah beberapa kali tercuc0k dengan jarum yang ada pada seat kereta. Jarum tersebut digunakan Datin untuk diletakkan pada tudungnya.

Paling mencu1t hati adalah ketika Datin Diyana sedang memakai eyeliner, Dato’ Aaron telah menyak4tnya dengan meminta pemandu keretanya menekan ‘brek’ ¬†agar eyeliner yang sedang dipakai Datin Diyana menjadi com0t.

Malah Dato’ Aaron juga menyatakan yang baru dia tahu kenapa roof keretanya terdapat kesan calitan hitam. Rupa-rupanya kesan eyeliner milik isterinya. Kongsi Dato’ Aaron lagi, sebelum ini pernah ditanya hal tersebut kepada Datin Diyana, namun Datin Diyana hanya berdiam sahaja.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya terhibur menonton perkongsian video oleh Dato’ Aaron itu. Antara komen-komen menarik adalah :

¬†” Mak aii, banyak pin tudung. Mahunya tak tercuc0k bont0t kalau macam ni. Kelakar lah tengok Dato membebel kat Datin tu, hahhaaa.. “

” Saya suka hashtag abg yg Abg is amazed tu, plus abg dah tahu but cannot sc0ld. Kemon abg, org pompuan cenggini la.. “

” Hahaha. Tak tau lah brape Kali repeat tengok vid ni. Bab jar0m pen1ti tu standard bila pakai tudung merata rata mesti ade.. “

” Klau jumpa jar0m dalam kreta mesti pel1k, ingat org sant4u lah apa lah. Skarang tngok jar0m pun tak ser4m dah, haha.. “

” Marker pen abang panggil, aduhaiiii this eyeliner lah. Hahhaaaa lawak lah Dato ni. Comel pula tengok ragam suami isteri ni.. “

” Kalau tak berkokok, makeup. Hhaha padu betul lah kalau suami dah start membebel. Sabar lah Datin yer.. “

” Woww hebat wife abg pakai eyeliner dlm kereta. Kalau saya org bercakap pon tak boleh, mahunya habis mata tu jadi hitam ler jawabnnye.. “

Boleh tahan dengar Dato’ Aaron kalau membebel yer, tapi mendengar dan membaca kisah Dato’ Aaron tentang dia dan isterinya memang mencuit hati, patut lah ramai yang terhibur. Apa-apa pun semoga Dato’ Aaron dan Datin Diyana akan terus bahagia bersama dan kekal sehingga ke syurga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaron Aziz, Diyana Halik

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..