” Macam tak percaya je, awet muda betul mommy Wira.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Sambutan Ulangtahun Kelahirannya, Betty Rahmad Pec4hkan Rahsia Umur Sebenarnya. Wah Biar Betul Mommy Wira Ni, Nampak Muda Macam Tak Percaya Je. Awet Muda Sangat !!

Meninjau akaun Instagram Betty Rahmad, telah dikongsikan beberapa keping gambar semasa sambutan ulangtahun kelahirannya bersama keluarga. Kelihatan dalam gambar ini suaminya, Ardy Damis bersama anaknya, Ardy Wira dan pembantunya, Teeha.

Walaupun hanya di rumah, sambutannya tetap meriah dengan belon dan jambangan bunga. Betty yang menulis di kapsyennya berbunyi ‘happy sweet 40′ untuk dirinya. Sememangnya ramai peminat yang tidak mengetahui umur sebenar Betty.

Dek kerana sudah memasuki 4 series, Betty membuat pengakuan tentang umurnya ini dan kenyataan dirinya sudah tua. Memang jika dilihat daripada wajah Betty masih terlihat seperti 30an sahaja. Betty seorang yang selalu ceria, suka ketawa dan tidak l0ket dengan senyuman sama seperti anaknya, Wira.

Sebelum ini Betty ada mended4hkan perbezaan umur antara dirinya dengan Ardy iaitu tua 6 tahun daripada suaminya itu. Betty turut menyatakan umur hanyalah sekadar angka dan mengucapkan ucapan terima kasih atas semua ucapan selamat hari lahir daripada semua peminat untuk dirinya.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Pengakuan Betty tentang umur sebenarnya ini mendapat respon daripada peminat. Memang tak nampak berusia Betty ni, muka tu masih ala-ala 30 an sahaja. Antara komen-komen peminat :

” Happy birthday kak Betty. May Allah bless you with endless happiness. Tak nampak pun 4series.. still mcm sweet 30.. “

” Muu 4 series dah muu. Yeay alhamdulillah. Wira makes the you look like 30 la, Happy Birthday Betty, muda remaja always.. “

” Omg i ingat kita same age. Fuhhh happy 40 big boss. T1pu 40, kenapa macam tak nampak je eeeiii . Cantik selalu.. “

” I thnk u 32 old. happy birthday sis bett. 40 is awesome betty, doesnt look like 40 sis. Macam sweet 30 je.. “

” Happy birthday Kak betty.. hah mcm tak caya je 40, muda sgt. siyess la tak macam 40 pun. Semoga sentiasa gembira dan bahagia dengan suami dan anak tersayang.. “

” Happy besday kak Betty. Wow kak tak macam 40 pun, macam awal 30an. Awet muda betoi, mummy Wira yang g0rgeous.. “

” Serius lah betty dah 40. Tak nampak pun 40. oh my god nampak sebaya je dgn I hehe happy birthday Betty yang cantik jelita.. “

” 4 series pun tak macamtu 4 series tau , u too pretty wonder women proud mom proud wife . love you, happy birthday mommy betty.. “

Alhamdulillah walaupun sudah 40 tahun, masih kekal sihat bertenaga dan yang penting keluarga tersayang sentiasa di sisi. Semoga bertambahnya usia ini, Betty dikurniakan Allah rezeki yang tidak put0s dan terus success dalam kerjaya dan perniagaannya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Betty Rahmad

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..