” Macam sesuai je dengan Nurul Izzah. Oppss.. “

Kongsi Video Ceramahnya, Caprice Dig0sipkan Netizen Dengan Ratu Ref0rmasi, Nurul Izzah. Namun Jawapan Caprice Buat Netizen Terkej0t. Biar Betul Ni Cap !!

‘What on the news today’, slogan itu sangat sinonim dengan jejaka bernama Caprice ini. Juga dikenali dengan trademarknya ‘Bang Bang Bang’, Caprice atau nama sebenarnya Ariz bin Ramli dilahirkan pada 25 Julai 1988 dan kini berusia 32 tahun. Caprice merupakan seorang penyanyi dan juga penceramah motivasi.

Terkenal dengan kefasihannya bercakap di dalam bahasa Inggeris, Caprice mempunyai seramai 884 ribu pengikut di akaun Instagramnya. Caprice yang sering membuat rakaman video berkisar pendapatnya tentang isu semasa mendapat perhatian ramai orang dan rata-ratanya menyukai kesemua pendapat dan cara penyampaian Caprice itu.

Dalam bidang nyanyian, Caprice yang bernaung di bawah pengurusan Caprice Records terkenal dengan lagunya Lenglui dan Dem Girls. Tahun lalu menyaksikan beliau bekerjasama bersama aktress Mila Filzah untuk klip muziknya yang berjudul Baby Sayang.

Menerusi akaun Instagram, Caprice telah berkongsikan beberapa video rakaman ketika beliau dijemput untuk program motivasi dan ceramah pendidikan di beberapa universiti. Kehadiran Caprice disambut meriah dan dewan selalunya gamat dengan gelak ketawa.

Jom tonton video di bawah :

Kelibat Nurul Izzah dalam video berkenaan menjadi perhatian netizen dan salah satu komen netizen yang mendapat respon dari Caprice buat ramai tersenyum. Wah tak sangka dalam diam rupanya Caprice ni peminat Nurul Izzah. Macam ada peluang je ni, Caprice.

Rata-rata netizen terhibur dengan respon Caprice ini. Antara komen-komen netizen :

” Mana satu ini mira filzah atau nurul izzah.. “

” Cantik nurul izzah tu… Puteri ref0rmasi.. “

” Caprice onzzzzzzzz jer la.. “

” Caprice mira nak letak kat mana.. “

” Hahaha. Betul. Dia orang sesuai.. “

” Caprice please proceed.. “

Wah nampaknya ramai peminat-peminat Caprice merestui hubungan ini. Andai kata sesuai dan ada jodoh, apa lagi Caprice bolehlah mengatur langkah seterusnya. Jangan lambat-lambat, nanti melepas lagi. Apa pun, kami di Berita Kopak mengucapkan selamat maju jaya buat Caprice di dalam usaha dakwah yang giat dijalankannya kini. Moga bertemu jodoh Cap. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Caprice by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak / Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..