” Macam Nora la gelak dia.. “

Video Anak Nora Danish, Ney Ney Ketawa Buat Ramai Terhibur. Alahai, Comelnya Bunyi Ketawa Dia. Apa Yang Suka Sangat Tu Ye !!

Mohamed Neqarl atau panggilan manjanya Ney Ney merupakan anak kepada selebriti cantik iaitu Nora Danish dan pasangannya Nedim Nazri. Ney Ney dilahirkan pada 22 Februari 2018. Kini Ney Ney sudah berusia 2 tahun dan semakin banyak keletah dan gelagat yang melucukan.

Ketika Ney Ney masih kecil, dia sering dikec4m oleh para netizen kerana rupa parasnya yang dikatakan tidak comel. Perkara ini telah membuatkan Nora berasa sed1h dan pernah menang1s kerana meng4nggu em0sinya. Namun semakin Ney Ney membesar, tiada lagi kec4man diterima.

Segala t0hmahan yang diberikan netizen membuatkan Nora berharap isu bul1 siber yang semakin berleluasa ketika ini segera dihentikan supaya tidak menjadi ikutan generasi akan datang. Ney Ney kini semakin comel dan menjadi perhatian netizen.

Menerusi akaun Instagram, Nora berkongsi video Ney Ney sedang ketawa. Dia ketawa apabila Nora turut ketawa. Gelagatnya itu membuat netizen cair melihatnya. Alahai, comel sangat bunyi ketawa Ney Ney ni. Rasa nak cub1t pipi tu. Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur mendengar ketawa Ney Ney. Antara komen-komen mereka :

” Mcm nora la gelak dia.. “

” Hi cutie. U have smouldering eyes.. “

” Besar mesti hensem anak.. “

” Alaaa… comelnya.. “

” Ney ney so cheekyyyyyyyy!.. “

” Cutenesss OverlOad… Thanks neyney cOz make my day… I luv u hensem bOy.. “

” Comel la neyneyyyy, ger4mmmmm.. “

Seronok apabila melayan anak seusia begini kerana mereka suka mengikut apa yang kita lakukan terutamanya ibu dan bapanya. Semoga Ney Ney membesar menjadi anak yang bijak dan berjaya di dunia dan akhirat. Jadilah anak yang memberikan kebanggaan kepada ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nora Danish by  Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..