” Macam Lee Dong Wook betul Cik Man time ni.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Ketika Muda Remaja, Wajah Kacak PU Azman Jadi Tumpuan. Wahhh.. Seiras Sangat, Dah Macam Kembar !!

Kehadirannya dalam industri disambut baik oleh segenap lapisan masyarakat. Bermula dari pentas dakwah Pencetus Ummah, nama PU Azman mula tersebar luas. Kejayaannya mendapat tempat pertama dalam rancangan realiti TV ini menjadi titik tolak kepada kejayaannya pada hari ini.

Dibesarkan di Rantau Negeri Sembilan, PU Azman atau mesra dengan nama Cik Man ini mendapat pendidikan agama di situ. Bermula dari situ, langkah mendalami ilmu agama diteruskan lagi sehingga membawanya ke Mesir dalam bidang Kuliyah Syariah Islamiah.

Menjalani kehidupan sebagai pelajar selama 11 tahun lamanya di sana memberikan pelbagai pengalaman hidup dan ilmu berguna kepada Cik Man. Bersama rakan-rakan seperjuangan, ilmu dikejar untuk menjadi pedoman hidup dan berdakwah secara lembut.

Menerusi akaun Instagram, Cik Man telah berkongsikan sekeping gambarnya ketika belajar di Mesir. Wajahnya yang kacak dan nampak ‘jambu’ itu buat peminat teruja. Wahhh.. bukan biasa-biasa gaya Cik Man masa belajar dulu. Handsome bergaya tu !!

Jom baca perkongsian di bawah :

Gambar Cik Man ini mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen mereka :

” Macam anjelina joli da gopenyaa.. “

” Cikman kat mesir mandi susu tu nampak cikman paling cerah dalam ramai-ramai tu.. “

” Ternyata lee dong man wujud dulu-dulu.. “

” Macam orang korea pun ade je kembar Cik Man.. “

” Lee dong wook masa study kat mesir sbelum teruskan karier jadi pelakon.. “

” Uish lee dong wook ke.. “

” Macam Lee Dong Wook betul cik man time ni. Sama gil4.. “

” Macam dong wook oppa la cikman nii.. “

” Lee dong wook malaysia.. “

Mirip sangat muka Cik Man masa muda dengan pelakon Korea ini. Dengan kening dan raut wajahnya, sebijik sama sekali imbas. Sampai peminat pun teruja tengok wajah kacak Cik Man ini. Kami di Berita Kopak berharap agar Cik Man berjaya selalu dalam kerjaya dan menyampaikan dakwah. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG PU Azman

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..