” Macam kakak dan adik je.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Bersama Anak Sulung, Bella Valentina. Wajah Stacy Dan Anaknya Macam Adik-Beradik. Wah, Cantik Dan Comel !!

Bella Valentina atau nama manjanya Beyya merupakan anak angkat kepada penyanyi Stacy Anam. Stacy menjaga Beyya sejak kecil lagi dan pada ketika itu Stacy belum lagi mendirikan rumah tangga. Beyya pada tahun ini sudah berusia 8 tahun.

Walaupun Stacy sudah mempunyai anak sendiri selepas mendirikan rumah tangga bersama Akim namun kasih sayang Stacy terhadap Beyya tetap sama seperti dulu. Malah Beyya juga merupakan seorang kakak yang baik kepada Eshaal.

Seperti selebriti lain, Stacy turut membuat akaun Instagram untuk anaknya itu. Dengan gabungan nama Beyya dan Eshaal, nama akaun Instagram anaknya itu diberi nama Beyshal. Stacy akan berkongsi gambar dan video anaknya di situ.

Menerusi akaun Instagram, Stacy berkongsi gambarnya bersama Beyya. Dengan kapsyen menyatakan Beyya semakin besar dan makin cantik. Gambar dua beran4k ini menarik perhatian ramai orang kerana dilihat seperti adik-beradik.

( Kl1k BUTANG kanan -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen memuji kecantikan dua beran4k ini. Antara komen-komen mereka :

” Mcm kakak dan adik jeee…. suwitttt!!! “

” Cantik nya adik beradik niii.. “

” Ya makin sumandak dan alawa sdh c bey.. mcm mumynya alawa.. “

” Lawa nya anak dan mak .. “

” Dua2 cantik.. dah besar bey.. “

” Dua2 cute tapi muka beyya mcm akim.. “

” orang sabah memang cantik2 ka (puji diri sndri dlu) “

Nampak seiras Stacy dan anaknya Bella. Malah makin cantik seperti ibunya. Wajah Beyya juga nampak begitu matang dari usianya. Semoga Stacy sentiasa berbahagia bersama suami dan anak-anak serta dilindungi oleh Allah SWT.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Stacy Anam

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..