” Macam Jeb0n lagi cur1-cur1 ambik …”

Vide0 Gelag4t Hael Husaini Cuba Mengambil Makanan Buatkan Netizen Turut Terhibur. Kelakar Betul Lah Gaya Hael Tu !!

Penyanyi lagu ‘Hari Ini’ yang cukup popular iaitu Hal Husaini bin Razmi atau lebih dikenali sebagai Sani, Hael Azhael atau Hael Husaini kini semakin dikenali ramai lebih-lebih lagi kini Hael dikatakan sedang hang4t bercinta bersama penyanyi Dayang Nurfaizah yang berasal daripada Kuching, Sarawak.

Mungkin ramai yang tidak tahu bahawa, kerjaya Hael dalam bidang muzik bermula dengan sesi uji bakat untuk rancangan realiti One In A Million (OIAM) pada tahun 2006. Pada tahun 2009, beliau pernah menganggotai kumpulan Ev0 bersama rakan duonya, Erul Samah dalam Mentor TV3.

Lagu “Hentian Ter4khir” telah melonjakkan nama Hael sebagai salah seorang penyanyi muda yang digemari ramai. Awal 2017, Hael telah mengeluarkan kenyataan pengund0ran diri dari kumpulan duo Azhael di laman instagramnya pada 2 Februari dan hingga kini Hael meneruskan aktiviti seni dengan secara solo.

Menerusi perkongsian di akaun Instagram kelab peminat Hael, telah berk0ngsi satu vide0 merakamkan gelag4t  Hael sedang cuba untuk mengambil coklat untuk dimakan. Namun paling melucukan kerana gelag4t Hael yang cuba mengambil coklat itu secara seny4p-seny4p sangat menghiburkan.

Tont0n vide0 yang telah dikongsikan di bawah :

Di bawah ini adalah komen beberapa orang netizen yang terhibur dengan video itu,

” Ad0iihai Hael… Smpai mcmtu sekali gayanya ke klau nk makan… Dh semua org kena dduk di rumah ni,ni lah masanyanya nk terlebih makan.. “

” Kesi4n Hael..  Mesti dia rindu ngan QD.. “

” Kelakar betul Hael.. “

Amb0i.. Gaya tu !! Kelakar betul Hael .. Kalau kena perint4h berkur0ng dekat rumah pun tak kan sampai jadi macam tu. Hahaha. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Hael sentiasa dimurahkan rezeki selalu dan diharapakan Hael sentiasa menjaga akan kesihatan selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hael Husaini Fans by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..