” Macam bud4k besar sangat kan,¬†comelnya.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Raja Ilya, Talita Love Garrett Yang Kini Berusia Sebulan Lebih Raih Perhatian Ramai. Comel Sangat, Nampak Macam Dah Besar Sangat Gaya P0sing Tu. Cute Betul Rambut Talita !!

Sejak kelahiran cahaya mata sulung, Raja Ilya dilihat sering berkongsi perkembangan bayinya di media sosial. Diberi nama Talita Love, kini usia Talita sudah lebih sebulan. Talita juga mempunyai akaun Instagram dengan nama talitalovegarett.

Meninjau ke akaun Instagram, gambar terbaru Talita pada sesi photosh00t yang lalu banyak dikongsikan. Namun perkongsian salah satu gambar Talita yang memakai gaun berwarna hitam dan diletakkan seperti duduk di atas buaian nampak sangat comel sekali.

Gambar ini dilihat seperti Talita sudah berusia beberapa bulan sahaja. Nampak macam budak dah besarlah. Unik sangat gaya posing Talita yang menampakkan Talita seperti sudah pandai duduk. Rambut Talita juga comel sangat.

Perkongsian ini telah menerima lebih daripada 1 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik semalam. Ramai menyatakan wajah Talita banyak mewarisi wajah bapanya yang merupakan seorang berbangsa Inggeris.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Antara gambar lain yang dikongsikan :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat wajah comel Talita. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” She takes after her father.. kiutnyee… baby talita.. Ya Allah comelnye… Ger4mmm rase nak beran4k lagi… “

” Aww she’s really cute talitalovegarrett you are stole my heart .. She is a little princess .. Lebat nye rambut baby ikut rambut mummy dye ni.. “

” Now i see that she look like mommy.. sooo pretty.. Nanti balik Ipoh, mak tok ni nak gom0l boleh tak ? comel sangat.. “

” C0py paste daddy.. Macam budak besar sangat kan.. ger4m tengok bibir dia.. pandai p0sing lah talita.. so sweet.. “

” Alooo comelnya baju dia.. ikut muka bapaknya talita ni.. dah semangat.. sorry mommy, tak c0py mommy, haha.. “

” Awk, berat awk Dah berapa kg awk ? Cutenye.. Mirip betul rupa ayah nya.. comel sangat.. ger4m tengok talita ni.. “

” Oops,…. u’re on pretty swinging.. Comelnya Talita.. Love u too Talita.. Mashaallah. Sweetie little Talita so adorable.. “

Kelahiran Talita dalam kehidupan Raja Ilya dan suami pastinya menambahkan lagi rasa bahagia dalam kehidupan rumahtangga pasangan ini. Semoga Talita Love membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Talita Love, Raja ilya

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..