” Macam B4rbie Doll, boleh dah jadi model mamanya.. ” – Netizen

Solekan Mua Bellaz Kepada Anaknya Buat Ramai Orang Kagum. Wow, Memang Cun Habis, Cantik Sangat Ni !!

Nur Nabila Zulyadaini atau nama komersialnya Mua Bellaz merupakan seorang jurusolek. Beliau mula menjadi tul4r di laman-laman media sosial kerana sering berkongsi sesi tutorial solekan. Namanya sering menjadi tumpuan kerana rajin berinteraksi dengan netizen ketika melakukan sesi tutorial solekan.

Beliau begitu mesra dan ramah melayan para pengikutnya di Instagram. Ia juga dapat dilihat melalui cara beliau membal4s komen-komen di lama Instagramnya. Cara Mua Bellaz merias sudah cukup membuatkan ramai terpes0na dan beliau juga suka berkongsi tips solekan.

Jika anda mengikuti akaun Instagramnya, pasti anda akan merasa kagum hasil dan dengan gaya solekan yang ditata rias olehnya. Bukan jenis biasa-biasa tau ! Beliau mampu mengubah wajah seseorang hampir 100% berbeza dari wajah asal malah boleh men1ru wajah orang lain.

Menerusi akaun Instagram, Bella memuatnaik gambar anaknya yang disolek hasil sentuhan tangan ibunya. Wajah anak Bella membuatkan ramai netizen kagum kerana dilihat begitu cantik sekali. Dah macam anak patung barbie. Cantik sangat !!

Rata-rata netizen memuji gaya solekan Bella yang begitu w0w sangat. Antara komen-komen mereka :

” Macam B4rbie Doll, boleh dah jadi model mamanya.. “

” Lawa nya ank patungggg.. “

” Mcm saleena gomez.. “

” Cantik…mcm kacukn arab pakistan turki semua ada.. “

” Wow lawaaaaa.. “

” Masyallah canteknya comelnye mcm Disney princess… mcm bondanya juga.. “

” Bellaz Junior segak weiii cam mama dia.. “

” Omg lawanya‼️ “

Wah, memang cantik sangat anak dara Mua Bellaz ni. Dah boleh jadi model untuk ibunya ini. Apapaun, Kami di Oh Kopak mengucapkan selamat maju jaya kepada Mua Bellaz. Semoga terus maju dalam bidang solekan. Anda sememangnya mempunyai bakat luar biasa !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mua Bellaz

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..