” Macam Ahmad Jais masa muda la.. ” – Netizen

Buat Until Tomorrow Ch4llenge, Mark Adam K0ngsi Gambar Ketika Kecil Buat Ramai Terkej0t. Ini Mark Adam Real Ke Penyam4r !!

Siapa sangka, jejaka dari Filipina ini mampu menjadi satu nama besar di Malaysia. Memperjud1kan nasibnya dengan berhijrah ke Malaysia walaupun tanpa wang saku, kini dia sudah ada nama tersendiri. Mark Adam jejaka bertuah dan suka menghiburkan ramai orang.

Mendendangkan lagu Marry Me membuatkan nama Mark Adam melet0p di pasaran. Tumpuan kerjayanya tidak hanya kepada bidang nyanyian malahan juga di bidang lakonan dan guru vokal. Ada sesuatu pada diri Mark yang membuatkan dirinya disukai ramai iaitu cara beliau bercakap yang sering kedengaran lucu.

Dek kerana jenaka spontannya itu, Mark pernah menyertai pertandingan lawak sp0ntan dan nyata karakter lawak memang ada dalam dirinya itu. Seorang yang up to date, Mark juga sering mengikuti trend semasa seperti bermain Tik T0k dan bermacam ch4llenge yang tul4r di media sosial.

Menerusi akaun Instagram, Mark Adam telah berkongsikan sekeping gambar yang menunjukkan perbezaan wajah beliau ketika kecil dengan wajah sekarang. Kapsyennya buat ramai peminat tergelak. Sempat lagi buat lawak Mark ni. Tapi memang beza sungguh wajah nya tu !

J0m baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Tebal nya bibir!!! #untiltomorrow

A post shared by Mark Adam Official (@markadam1079) on

” The rum0ur was truth lelaki semakin tua semakin hensem.. “

” Kal4h Angelina J0lie. Cute la Mark.. “

” Lain bebenor ni Mark.. Jauhnya beza.. “

” Jauhnyeeee perbezaan mark masa kecik.. “

” Mark, macam Ahmad Jais masa muda la.. “

” Nice ter0kss mark sekarang ni.. “

” Wuishh , terkej0t ingatkan anak siapa la tadi.. “

Wah betul-betul lain la wajah Mark masa kecik. Tengok gambar masa dewasa dengan rambut panjang tu pun dah terkej0t, gambar ni lagi extra terkej0tnya. Macam muka orang lain pun ye. Mungkin warna kulit yang sudah semakin cerah buat nampak berbeza. Apa pun, Mark tetap hensem dan bergaya. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat maju jaya dan semoga selalu berjaya Mark.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mark Adam by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..