” M4lu-m4lu pulak Fiderman ni. Ya Sayyam tu cute je sebut, hehe.. ” – Netizen

Video Anak Noornabila, Jebat Jayden Berselawat Dalam Kereta Cur1 Perhatian Warganet. Alahai Jebat, M4lu-M4lu Pulak Dia. Comel Je Sebutan Tu, Selawat Pelat-Pelat Pun Best Dengar !!

Di usia Jebat Jayden yang kini telah pun memasuki 4 tahun, telatahnya menjadi hiburan tidak hanya untuk Noornabila dan Sharnaaz malah seluruh keluarga turut sama terhibur. Mulut Jebat begitu petah bercakap dan kadang kala ayatnya juga tidak diduga.

Jika sebelum ini, pernah dikongsikan oleh Nabila video gelagat Jebat ketika solat. Cuba mengelat daripada solat bersama atoknya, Jebat perlahan-lahan lar1 dan men1nggalkan atoknya solat sendirian. Nak4l betul si Jebat Jayden ni, hehe.

Menerusi akaun Instagram Berita Kopak, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Jebat ketika berada di dalam kereta. Nabila meminta Jebat supaya berselawat, Jebat mengalunkan selawat Nabi Muhammad SAW. Video ini diulangsiar daripada akaun Tik T0k Noornabila.

Sallallahu alahi wasallam ‘ diulang berkali-kali oleh Jebat dengan sebutan pelatnya. Bagusnya Jebat, pandai berselawat memuji Rasulullah. Fiderman bukan hanya pandai menyanyi okey, berselawat pun boleh tau. Terbaiklah Jebat.

Jom tonton video di bawah :

Video gelagat Jebat ini mendapat perhatian daripada peminat-peminatnya. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Jebat ni nti membesar dgn bijak. 2 didikan. dgn baba style ranggi, dgn mummy ke arah Islamik. very good co parenting.. “

” Nanti boleh ajak adik Bilal selawat sekali tau. Pandai Jebat Jayden ni, cute overload. Teruskan lagi Jebat.. “

” Bagus didikan mommy dan baba. comel dan bijak betul. Selawat pelat-pelat pun best dengar.. “

” Pandainya Jebat selawat, m4lu-m4lu pulak fiderman ni hehe. Hero saya yang paling tercomel dan tersayang.. “

” Alolo sedap dan merdu suara ustaz Jayden ni hehe. Alhamdulillah bakal ustaz Jebat Jayden.. “

” Tak pernah tak comel la Fiderman ni. Ustaz Jebat Jayden yang tak pernah tak comel, semoga Jebat jadi anak yang bertaqwa.. “

” Ustaz Jayden pandainya, ya sayyam tu cute je sebut haha. Ish tak boleh lah dengan Jebat ni. Comel sangat, cute overload.. “

Comel sangat Jebat berselawat, nanti bolehlah join program agama aunty Fofa. Ustaz Jayden bak kata mommy Nabila, insha Allah. Semoga Jebat Jayden membesar menjadi anak yang soleh dan kebanggaan mommy dan baba.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Berita Kopak, IG Jebat Jayden, Tik T0k Noornabila

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..