” Love you too partner, so much..” –  Adam Sinclair

Yuna Kongsi Gambar Dan Ucapan Buat Suaminya, Adam Sinclair Sempena Ulang Tahun Perkahwinan Mereka Yang Ketiga. Woww Sweetnya Kata-Kata Yuna Buat Adam !!

Penyanyi Malaysia bertaraf antarabangsa Yunalis Mat Zarai atau lebih dikenali sebagai Yuna satu nama yang tidak perlu diperkenalkan lagi. Lagu Yuna sering berjaya menambat hati sesiapa yang mendengarnya. Yuna telah mendirikan rumahtangga bersama Adam Yousof Mohamed Sinclair.

Meninjau ke laman Instagram milik Yuna, telah dikongsikan sekeping gambar Yuna bersama dengan suaminya. Yuna yang cantik mengenakan dress berlabuci berwarna silver serta turban berwarna coklat cair kelihatan memel0k erat belakang suaminya, Adam.

Menerusi kapsyen tulisan Yuna pada posting tersebut, Yuna mengucapkan selamat ulang tahun perkahwinan kepada suaminya, Adam. Yuna juga menzahirkan rasa syukur dan gembira kerana bertemu jodoh dengan Adam. Selain itu merasakan dirinya sangat beruntung bersuamikan Adam.

Untuk makluman, Yuna dan Adam menyambut ulang tahun perkahwinan yang ketiga pada 26 Januari 2021. Posting tersebut turut mera1h ribuan tanda suka dan ratusan komen dari peminat Yuna. Rata-rata peminat mendoakan kebahagiaan Yuna serta mendoakan agar Yuna dan Adam akan dikurniakan zuriat.

Baca perkongsian di bawah :

Ruangan komen posting tersebut dipenuhi dengan ucapan selamat ulang tahun perkahwinan buat pasangan tersebut. Rakan selebriti juga t1dak ketinggalan memberi komen. Suaminya Adam turut men1nggalkan komen buat Yuna. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Happy anniversary guys.. We love you so much.. Hmmm I think I was there during the wedding or ijab qabul.. Congrats.. “

” Happy Anniversary to one of my favorite couples.. Love you both.. Favorite couple.. Happy happy.. Blessed anniversary you both.. Always an inspiration.. “

” Selamat ulangtahun perkahwinan mama Yuna dan papa Adam.. Moga Allah berkati sampai syurga.. Love you both.. “

” Aww you two.. Happy anniversary and may you enjoy a lifetime of laughter and love together yuna adamyousofunny.. “

” Mashallah.. Happy anniversary to you both.. May Allah Grant you both many more years together.. Semoga cepat menimang cahaya mata.. “

” Happiest anniversary guys.. Together in this life and the hereafter insha Allah.. Amin.. Miss you both dearly and love you so much.. “

” Congratulations on many more years to come and making sure to help love compromise sacrifice between each other.. “

” Love you too partner.. so much..” –  Adam Sinclair

” Aww happy anni you two.. ” – Fazura

” Happy anniversary lovebirds.. ” – Bunga Citra Lestari 

” Happy Anniversary Alis and Adam.. Love both of you .. ” – Hatta Dolmat

Romantis dan sweetnya pasangan Yuna dan Adam ini. Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan selamat ulang tahun perkahwinan yang ketiga buat Yuna dan Adam. Semoga perkahwinan Yuna dan Adam berkekalan sehingga ke Jannah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yuna, IG Adam Sinclair

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo OH Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..