” Love this, gambar no 5 sangat menyentuh hati.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Sekitar Majlis Sambutan Hari Lahir Jebat Jayden Raih Perhatian Peminat. Wah Tema Spiderman, Baba Pun Pakai Baju Spiderman Lah. Part Gambar Jebat Dengan Baba Dan Mummy Jebat Tu Comel !!

Jebat Jayden genap usianya 4 tahun pada 30 Ogos baru-baru ini. Hari lahir Jebat adalah sama tarikhnya dengan babanya, Sharnaaz Ahmad. Seperti tahun-tahun sudah, Nabila dan Sharnaaz mengadakan sambutan hari lahir untuk Jebat.

Meninjau akaun Instagram Jebat Jayden, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memaparkan suasana ketika sambutan hari lahir Jebat. Dengan tema kegemaran Jebat iaitu Spiderman, Jebat memakai kostum superhero tersebut.

Tidak hanya Jebat, malah Sharnaaz juga turut memakai kostum seperti anaknya ini. Turut sama dapat dilihat pada majlis khas Jebat ini adalah binatang ternakan antaranya kambing. Gambar Jebat memberi susu botol kepada seekor kambing juga ada dipamerkan.

Apa yang menarik perhatian peminat adalah kemesraan antara Sharnaaz dan Noornabila. Walaupun sudah membawa haluan masing-masing, kebahagiaan dan kegembiraan Jebat tetap menjadi nombor 1 untuk mereka.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian ini sehingga kini telahpun mencatatkan sebanyak 28 ribu likes daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

” Always love how nabilah and sharnaaz can still snap a picture tgthr with their son regardless of the situation and still respect each other respect
HAPPY BIRTHDAY FIDERMAN.. “

” Love this, gambar no 5 sangat menyentuh hati. happy birhday boy.. semoge membesar menjadi anak soleh kebanggaan mummy dan babah.. “

” The picture with mommy and daddy tu so cute, much love for Jebat. Baby fiderman comel g1la ger4m tengok rasa nak cub1t.. “

” Tak baba terbabit sekali, hawat baba baju gitu ? Happy Birthday encem boy Jebat Jayden.. “

” Ad0i aku takboleh la muka Jebat, comel sangat. Pandai sangat buat macam gaya spiderman tu. gambar Sharnaaz, Nabila dengan Jebat tu paling perfect.. “

” Baba, fiderman and mommy, lovenya tengok. Contoh ibu ayah yang terbaik. everything for Jebat Jayden.. “

” Bestnya mommy baba ada sekali. Seronok Jebat fiderman yang paling cute ni. Pideday cemboi.. “

” Happy Birthday, Jebat Jayden. Loving the positive parenting vibes. tang baba Jebat yg aku tak tahan nak gelak.. “

Salute pada Sharnaaz dan Nabila kerana sikap mereka ini, memang contoh terbaik untuk semua parent yang berp1sah. Apa-apa pun, fiderman Jebat yang paling gembira kali ini. Semoga hubungan baik ini berterusan sampai bila-bila.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jebat Jayden 

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..