” Lebatnya rambut baby, muka korea sangat.. ” – Netizen

Video Terbaru Maryam You Narae Bersama Baby Rina Cur1 Perhatian Peminat. Alahai, Baby Kp0p Sangat Ni. Comel Sangat !!

Umum mengetahui pasangan Malaysia dan Korea iaitu Nik Muhammad Ryzal dan Maryam You Narae baru sahaja dikurniakan cahaya mata sulung yang merupakan seorang bayi perempuan. dan Dan pasti ramai yang sedia maklum, bayi comel pasangan ini diberi nama Rina.

Meninjau ke akaun Instagram, p0sting terbaru Maryam telah mencur1 perhatian netizen. Maryam telah memuatnaik sebuah video dirinya sedang memangku Rina. Pada masa yang sama Maryam sedang membuat panggilan video bersama suaminya.

Maryam meminta suaminya pulang segera ke rumah kerana dia tinggal berseorangan bersama bayinya. Wajah Rina yang hanya nampak dari sipi juga turut mencur1 perhatian netizen. Alahai, nampak comel dengan rambutnya yang lebat.

Perkongsian ini telah mendapat lebih daripada 123 ribu jumlah tanda suka. Ramai yang memberi kata-kata semangat agar Maryam tidak tertekan ketika masih di dalam pant4ng agar kesihatan sentiasa terjaga dan tidak terjejas.

Jom lihat perkongsian di bawah ;

( Kl1k butang KANAN untuk melihat video.. )1

Ada juga yang mencadangkan agar Maryam menggunakan khidmat confinement lady. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Stay calm… don’t p4nic baby nang1s biar dia nang1s jap.. thats good for the lungs… sleep while the baby is asleep umah sepah soh laaaa laki pandai2 adjust.. “

” Alhamdulilah 2-2 nampak sihat. Take care. If babu sleep then u also sleep okay. That is the only way u rest.. “

” Kes1an dia sorg ya tunggu husband balik.. I feel you sis. Take care ya.. be strong new mummy,i feel you too..abg cpt balik ye lpas kerja blik cpt jgn singgah mana2 ok.. “

” Mesti comel mcm muka Yu Rin “My Girl”.. Semoga sehat terus sayang.. baby muka korea sangat.. lebatnya rambut baby.. “

” Lebatnya rambut baby rina.. macam mana cara orang korea berp4ntang ye.. teringin nak tahu.. comel baby rina.. “

” Now maryam become omma.. dalam p4ntang pun cantik.. baby pun nak papa balik cepat. Sabar maryam, tak boleh tertekan selalu tau.. “

” Hire lah confinement lady. Tak boleh tinggal sorang sorang.. kena ada orang pantau tau.. stay positif tau.. happy babby and mommy.. “

Tahniah diucapkan kepada pasangan ini kerana dikurniakan cahaya mata yang cukup comel. Semoga baby Rina membesar dengan sihat dan menjadi anak yang berjaya. pasti ramai yang tak sabar untuk menanti perkongsian gambar penuh baby Rina.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maryam You Narae

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo oH Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..