” Lawak lah, muka tak pu4s hati sebab skrip dah kena p0tong.. ” – Netizen

Video Ch4llenge Nad Zainal Cuba Untuk Menjadi Pengacara Wanita Hari Ni Buat Ramai Terhibur. Last Tu Paling Kelakar, Bertab4h Lah Nad, Haha !!

Nad Zainal antara pelakon wanita yang mempunyai peminat yang ramai. Bakat lakonannya juga sering mendapat pujian. Ada sahaja perkongsian oleh Nad di laman media sosial, Instagram pasti mendapat perhatian netizen.

Terbaru, meninjau kami di akaun Instagram, Nad telah memuatnaik satu video yang memaparkan dia cuba untuk membuat ch4llenge mengacara bersama pengacara terkenal iaitu Uyaina Arshad menerusi rancangan Wanita Hari Ini.

Pada awal video, kelihatan Nad yang sedang mendukung anak kecilnya sambil mendengar Uyaina bercakap. Setibanya giliran Nad membaca skrip di paparan skrin, belum sempat Nad untuk menghabiskan ayat, bacaannya telah dip0t0ng oleh Uyaina.

Perkongisan video itu telah menghiburkan ramai. Ada yang menyatakan bahawa mungkin Nad perlu membaca skrip di paparan tersebut dengan pantas agar tidak ketinggalan. Agak melucukan adalah wajah Nad pada akhir video itu yang seperti tidak sangka pengakhirannya secara sebegitu.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya memberikan emoji ketawa dan terhibur setelah menonton perkongsian video oleh Nad. Antara komen-komen peminat adalah :

 ” Lawak lah Nad, tak sempat habiskan skrip dah kena p0tong, haha. Nanti try lagi, pastu speed laju skit.. ” 

” Lambat sangat , kan dah kena p0tong. Haha sabar ye Nad. Muka last tu memang kelakar, tak puas hati lah tu.. “

” Hahaha tengah semangat cakap, terus kena henti. Ada- ada je Nad ni, apa-apa pun comel lah Nad dan Sum.. “

” Ibu2 bila kena record Wanita Hari Ini kat rumah. Adeh kena baca macam kereta api lah bukan macam drive kereta, haha.. “

” Kem0nn lah Uyaina, jangan c4ras i nak jadi pengacara ni. Haha Nad ni boleh tahan kelakar kan sejak2 anak dah dua.. “

” Ok2, Uyaina yang sal4h. Haha Kes1an kawan baru nak feeling2 jadi pengacara. Bertabahlah yer sis, next time cuba lagi.. “

 ” Express sangat tak sempat hbs, Uyaina dah tepok. Hahaha gelak aku tengok muka Nad tak puas hati.. “

Alahai bertab4h lah Nad, tapi nampak Nad Zainal memang ada bakat dalam bidang pengacaraan. Suara pun ada ketika bercakap. Apa-apa pun, perkongsian oleh Nad itu sekadar hiburan dan semoga semua pembaca turut terhibur dengan perkongsian video tersebut.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nad Zainal

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..