” Lama tak dengar baby gelak macam ni, so cute.. ” – Netizen

Video Gelagat Isaac Raees Yang Mudah Terhibur Buat Peminat Ger4m. Mommy Sebut Wow Sahaja Pun, Bukan Main Lagi Isaac Ketawa. Seronok Sungguh Dia Yer !!

Kelahiran cahayamata sulung Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza bernama Isaac Raees pada Januari yang lalu menambahkan kegembiraan buat pasangan ini. Tidak hanya Zahirah dan Aiman, ibu Zahirah juga turut bahagia apabila cucu sulungnya ini dilahirkan.

Meninjau akaun Instagram ibu Zahirah, Maslinda Yusof telah dimuatnaik satu video yang memaparkan gelagat cucu kesayangannya ini. Isaac yang sedang bermain bersama Zahirah nampak begitu ceria sekali.

Dalam video pendek ini, kedengaran suara Zahirah menyebut ‘wow’ dan Isaac sudah riang ketawa. Isaac yang dipanggil little dimples oleh Maslinda dan juga peminat dek kerana lesung pipit yang dimiliki di kedua-dua bel4h pipinya itu.

Maslinda turut menyatakan rasa rindunya terhadap Isaac dan berharap agar dapat bertemu Isaac nanti. Mudah terhibur sangat Isaac, macam manalah Omma tak rindukan Isaac apabila melihat gelak ketawa yang sebegini.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Isaac dan cara ketawanya ini telah mendapat respon daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Suka dengar dia gelak, mudah terhibur sangat Isaac comel ni. Kes1an Omma rindu cucu ye, Oma balik Malaysia je boleh main dengan Isaac.. “

” He is so cute, sukanya dia gelak ger4m tengok. Gembira tengok si kecil Isaac ni, senyuman yang cantik dan manis.. “

” Ee that armp1t, I would g1git that kasi dia geli. Clever la Isaac, mommy cakap wow je pun gembira bukan main lagi. Cute je bunyi Isaac gelak.. “

” Mommy dia sebut wow je tapi dia punya suka sakan betul. Ger4m tngok Isaac yang suka buat orang terhibur dengan karenah dia.. “

” Sukanya Isaac, u make my day lah dimples. Seronok dia ye, happy boy je Isaac ni. Lesung pipit tu yang mahal, ger4mnya.. “

” Hello baby Isaac, dah besarlah dia. So cute, dah pandai ketawa sekarang. Comel je is4p jari sambil ketawa tu.. “

” Lama tak dengar baby gelak macam ni. Rindunya anak-anak dah besar. ger4mnya lesung pipit tu, handsome boy.. “

Bukan sahaja mommy yang terhibur dengan ketawa Isaac ini malahan peminat Isaac juga suka mendengarnya. Moga banyak lagi video si dimples ini akan dikongsikan di masa akan datang untuk tatapan peminat. Semoga Isaac terus membesar dengan penuh keceriaan dan kegembiraan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maslinda Yusoff, IG Zahirah Macwilson, IG Zahirah.aiman

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..