” Kurus dan ramping, apa rahsianya.. ” – Netizen

P0sting Terbaru Zizie Izette Di Instagram Raih Perhatian Ramai Peminat. Wow, Makin Ramping Dan Kurus Lah, Nampak Semakin Muda !!

Meninjau ke akaun instagram Zizie Izette, perkongsian gambar terbaru Zizie telah meraih perhatian ramai. Ini kerana penampilan Zizie yang nampak semakin kurus dan ramping. Malah Zizie juga dilihat begitu cantik dan semakin bergaya.

Gambar tersebut dirakamkan ketika Zizie berada di Sabah. Sebelum ini akaun Instagram Zizie telah di bl0ck dan untuk sekian lamanya membuatkan Zizie tidak dapat berkongsi apa-apa perkembangan dirinya serta anak-anak di media sosial.

Kini Zizie telah mendapat kembali akaun Instagram miliknya dan pastinya ramai yang kembali merindui Zizie untuk berkongsi keletah dan gelagat kelima-lima anaknya yang sentiasa menghiburkan ramai.

Sekadar info, Zizie mempunyai lima orang cahaya mata di mana dua daripadanya merupakan anak angkat. Mereka ialah Nayla Nurjenna, Aaric Zayn Izette, Aadam Zac Izette, Aaleph Zeke Izette dan Aalisa Belle Izette.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Antara perkongsian lain :

Ramai yang memuji penampilan Zizie yang semakin hari semakin cantik. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” How u can slim like this. .omg.. So pretty. Since I was young, I’ve been a big fan of you. stailo as always.. so pretty.. “

” Let0pnya, akak dh kuruslah.. G0rgeous slimmer.. sentiasa cantik dan bergaya.. i adore u akak.. always cantik.. “

” Rampingnya dan Kurus. Apa rahsianya.. body let0pssss .. back to 90’s.. lama dah tak tgk story.. Suka tengok fesyen Datin Zizie… “

” WoW so g0rgeous.. cantik lah awak ni. maintance je selalu.. terbaik datin.. Cantikk nya skin…Gigi pn cantikk. adore you since before.. “

” Wahhhhh… lawanya bah Datin…kurus ehh.. Looking g0rgeous datin.. Rindu datin punya ketawa Come back please.. “

” Sy Dan kakak jumpa datin Seri Di Habib aman sentral a. star dua minggu Lps.. bagus budi bhasanya . tak s0mbong langsung. senyum.ja. kami selfie.. “

” Wow …love sangat.. slimnya.. cantiknya gigi.. always beautiful…. Lama tak nmpk post datin di instagram.. miss u.. “

Sememangnya tidak dinafikan penampilan Zizie kini nampak semakin ramping dari sebelumnya. Malah nampak semakin muda. Semoga Zizie Izette terus bahagia bersama keluarga dan juga anak-anak yang ramai.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zizie Izatte

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..