” Korang rasa, aku berpeluh sebab apa?… ” – Fizz Fairuz

Vide0 Datin Almy Nadia Gunting Rambut Suaminya, Dato’ Fizz Fairuz Cur1 Tumpuan Netizen. Amb0ii Serius Betul Muka Tukang Gunting Pun, Hahaha.. 

Sejak perint4h kaw4lan pergerakan (PKP) sedang berjalan, sudah diketahui bahawa semua kedai gunting rambut tidak dibuka, dan ramai dilihat menerusi laman media sosial turut memuat naik gambar dan video dengan menggunting rambut sendiri di rumah.

Malah, sudah terbiasa para kaum lelaki untuk mengemas dan memendekkan rambut mereka di kedai. Namun, dengan keadaan kini yang tidak mengizinkan, ramai para suami yang memberikan kepercayaan kepada isteri mereka untuk menggunting rambut mereka.

Bermacam-macam gaya rambut hasil kreatif sang isteri  dikongsikan, ada yang kelihatan menarik, namun ada yang terpaksa akur dengan hasil kerja para isteri yang tidak berapa jadi. Malah ada bagusnya tentang hal ini, kerana dapat mengeratkan lagi kasih sayang di antara suami isteri.

Menerusi perkongsian terbaru oleh Dato’ Fizz Fairuz  di akaun Instagram, dia telah berkongsi satu video yang memaparkan isterinya, Datin Almy Nadia sedang menggunting rambutnya. Kelihatan Datin’ Almy begitu serius dan fokus ketika menggunting rambut Dato’ Fizz itu.

T0nton video yang dikongsikan oleh Dato’ Fizz Fairuz di bawah ini :

Ramai orang yang menggemari dan menyukai video itu serta memberikan k0mentar mereka, malah wajah Datin’ Almy telah mencur1 perhatian mereka. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Serius sgt muka tukang gunting tu.. “

” Uiii seri0usnya Datin pot0ng rambut.. “

” Berpeluh sbb isaw telinga tu ada lg ke xda lpas hbs gunting rmbut nnti. Heheheheh.. “

” Serius muke hehehehe focus sungguh.. “

 “Sweet couple semoga u all bahagia till jannah…. Insyaallah…. Aamiin.. “

” Sungguh sungguh tukang gunting… “

 “Berpeluh sbb nerv0us ni.. Tkt terlajak pot0ng jdi lain.. Hehehe.. “

” Serius betul Datin tu gunting rambut Dato.. “

Sweet betul pasangan ni, jelas kasih sayang seorang isteri tu apabila tol0ng gunting dan kemaskan rambut suami. Betul-betul fokus muka Datin Almy penuh teliti ketika menggunting rambut Dato’ Fizz. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga keluarga ini sentiasa bahagia bersama anak-anak hingga ke jannah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizz Fairuz by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..