” Kita tengok Fateh geng sape.. ” – Adam Corrie

Video Adam Corrie Suapkan Buah Durian Kepada Anaknya, Adam Fateh Lee. Tetapi Reaksi Fateh Terhadap Ayahnya Itu Buat Ramai Terhibur. Hahaha Memang Kelakar Betul !!

Seronok sebenarnya apabila musim buah datang, lebih-lebih lagi buahan-buahan tempatan. Datangnya bulan Mei, kita sudah tahu bahawa ia adalah musim buah durian. Penjualan buah durian juga hingga sekarang sangat mendapat permintaan tinggi daripada orang ramai.

Namun, ada yang suka, ada yang tidak suka akan buah durian kerana baunya yang sangat kuat boleh buatkan sesiapa yang sensit1f akan baunya mampu membuat diri menjadi pen1ng. Keenakan buah durian tidak dinafikan, meskipun aroma baunya kuat, isinya yang kuning dan berlemak sangat melazatkan.

Terbaru, hasil tinjauan di Instagram, pelakon Adam Corrie telah berkongsi video dia sedang memakan buah durian. Malah, Adam Corrie turut berkongsi cerita bahawa dia memang sangat menyukai durian, namun berlainan pula dengan isterinya yang tidak menyukai buah tersebut.

Dalam video tersebut juga,  Adam Corrie telah mencuba memberikan buah durian kepada anaknya, Adam Fateh Lee yang kini telah berusia dua tahun. Adam Corrie turut berjenaka bahawa anaknya itu akan mengikuti jejak siapakah ,adakah dirinya yang suka makan buah durian atau isterinya yang tidak suka.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah :

Reaksi Fateh di akhir video tersebut sangat menghiburkan netizen. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Xda gng bang.. Haha.. “

” Mkn durian sensorang tak sedap bro.. Kene ada regu bru best hehe.. “

” Abah takde geng.. “

” Bud4k cin4 kecik ni xsuka durian rupenye.. “

” Untung la boleh mkn sorang2.. Haha.. “

” Jimat blanje Fateh, durian mahal maa.. “

” MashAllah comel dia.. “

Alahai, comel jer Fateh buat muka tak nak. Rupanya Fateh samageng mak yer, tak suka durian. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Fateh membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh dan kebanggaan kedua ibu bapanya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Adam Corrie

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..