” Kes1an yang depan habis tergeg4r otak. Mahu tercab0t kepala adik macam ni Mat Yip oii.. “

Video Gelag4t Syeriv Samheizy Menyak4t Adiknya, Sarima Samheizy Yang Menghiburkan. Lain Macam Punya G0yang Mat Yip Ni !!

Kecomelan wajah anak kecil ini sering menjadi perhatian peminat. Tidak hanya memiliki nama yang unik, Syeriv Samheizy turut terkena tempias populariti ibu dan bapanya itu. Syeriv atau lebih mesra dengan panggilan Mat Yip adalah anak pertama pasangan Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin.

Pasangan ini dinikahkan pada 8 Februari 2016 yang mana memilih tarikh ulangtahun kelahiran Syatilla sebagai tarik keram4t mereka disatukan sebagai suami isteri yang sah. Sheriv dilahirkan pada 9 Mei 2017 manakala adiknya Sarima pula dilahirkan pada 16 April 2019.

Mat Yip memiliki wajah yang banyak diwarisi dari ibunya Syatilla. Comel dan sering membuat gaya lucu membuatkan ramai tidak kering gusi ketawa. Peneman setia Syatilla ke mana sahaja, Mat Yip memang suka membuat lawak. Dia juga petah bercakap di dalam dua bahasa dan kadang-kala terdengar loghat utaranya.

Menerusi akaun Instagram Syerivsamheizy, telah dikongsikan satu video Syeriv yang sedang mengus1k adiknya Sarima. Gaya kelakar dan mimik muka Syeriv buat semua yang melihatnya ketawa. Apatah lagi bila tengok muka Sarima yang kudus ikut sahaja apa yang abangnya lakukan padanya. Comel la kamu orang berdua ni !

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Amboi syeriv tu😂

A post shared by m a t Y i p (@syerivsamheizy___) on

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat nak4l Syeriv ini . Antara komen-komen netizen :

” Kesian yang depan habis tergeg4r otakkk.. “

” Yang adik pun dengan redho tadah bahu bagi abang g0yang.. “

” Hhhhahahaa mahu cab0t pala adik dia goyang.. “

” Ya Allah mima pun redha je muka tuuu…. Hahahah.. “

” Menurun bubu dia laa syeriv ni.. “

” Mahu tercab0t kepala adik macam ni Mat Yip 0ii.. “

Lucu tengok muka cheeky Syeriv ni. Memang suka betul menyak4t adik. Perangai sebijik bubu la Syeriv. Mima pun muka redha sungguh-sungguh. Menghibur hati sungguh dua beradik ni. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Syeriv dan Sarima membesar dengan sempurna dan menjadi insan berguna dewasa kelak. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syeriv Samheizy by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..