” Kerlasss kau Lara, dah macam mak-mak datin.. ” – Netizen

Video Lara Alana Bergaya Mahu Pergi Ke Party Yang Buat Ramai Terhibur. Bergaya Betul Cik Bed4h Ni, Kal4h Mommy Dia !!

Lara Alana cukup dikenali ramai, malah populariti kanak-kanak ini setanding seperti kedua ibu bapanya yang bergelar selebriti. Anak perempuan pasangan Awal Ashaari dan Scha Al-Yahya ini yang sudah berumur 6 tahun dan mempunyai peminat-peminatnya yang sering mengikuti perkembangan dirinya di laman media sosial.

Seperti anak selebriti lain, Lara juga turut mempunyai akaun Instagram miliknya sendiri dan di situ, kedua ibu bapanya sering berkongsi gambar dan video aktiviti-aktiviti Lara untuk tontonan ramai. Hingga kini, akaun tersebut telah mempunyai empat juta lebih follower.

Ada sahaja video yang sangat menghiburkan dikongsikan buat ramai peminat selalu terhibur bila melihat gelag4t kanak-kanak ini. Lara yang fasih dalam bahasa inggeris ini sedang mempelajari percakapan bahasa melayu. Malah pelatnya ketika bercakap bahasa melayu begitu comel apabila didengar.

Terbaru, menerusi perkongsian di akaun Instagram laraalanaa telah berkongsi satu video yang memaparkan gaya Lara bercakap mahu pergi ke party. Dengan mengenakan kaca mata pink serta dress berwarna pink, Lara kelihatan begitu comel.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah :

View this post on Instagram

Cik bedah nak pi party!

A post shared by Lara Alana Ahmad (@laraalanaa) on

Kelihatan kanak-kanak ini begitu bijak berfesyen seperti ibunya dan gaya Lara bercakap dalam video tersebut buat ramai yang terhibur. Antara komen-komen para netizen adalah :

” Kerlasss kau Lara, dah macam mak-mak datin.. ”

” Omg Lara ┬áso cute. Like mak jemahhh betull .. “

” Bkn main dia ye nk gi parrtyyy.. “

” Halah halah halah…. Kemain dia.. “

” Wow auntie also wanna join.. “

” Amb0i.. Kal4h mummy dia .. “

” Amboi2 cik Lara..Bukan main ya.. “

” Alam4k.. U make my day Lara.. “

Amboii bergaya betul anak dar4 Awal ni, bijak pula dia berkata-kata dengan daddy dia. Comel gaya Lara bercakap dalam video tersebut, buat peminat yang terhibur. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak menharapkan Lara membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik buat kedua ibu bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lara Alana Ahmad

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..