” Kemain, siap silakan. Comel sangat, pandai t1ru step.. ” – Netizen

Gelag4t Anak Dato’ Fizz Fairuz Nur Afrina Arianna Menyanyi Dan Berdansa Lagu Zizi Kirana Buat Ramai Terhibur. Amb0ii Gaya J0get Tu, Sebijik Eh C0py Paste !!

Pasangan Dato’ Fizz Fairuz dan Datin Almy Nadia antara pelakon yang dikenali di Malaysia. Memilih 26 April 2014 sebagai tarikh keram4t mereka, pasangan ini selamat disatukan sebagai pasangan suami isteri yang sah. Kini setelah 6 tahun melayari alam rumahtangga, mereka dikurniakan tiga orang puteri comel.

Permata hati mereka yang diberi nama Nur Afrina Arianna, Nur Aurora dan Nuradrina Ayra ini menambah seri dan kebahagiaan mereka. Semakin membesar, semakin banyak keren4h anak-anak ini yang buat peminat terhibur melihatnya. Arianna sudahpun berumur 5 tahun, Aurora yang kedua berumur 4 tahun dan Ayra berumur 2 tahun.

Sering berk0ngsikan kisah mereka sekeluarga di laman s0sial Instagram, gelag4t comel Arianna anak pertama mereka sering meraih perhatian. Memiliki sifat suka mengus1k dan ketawa seperti ayahnya, wajah comel Arianna dengan tubuh m0ntelnya itu buat dia kelihatan sangat comel. Ada sahaja kelet4hnya yang menjadi tumpuan.

Menerusi akaun Instagram, Datin Almy telah berkongsikan satu video anaknya Arianna menyanyi dan menari lagu penyanyi kesayangannya Zizi Kirana. Gaya Arianna menari dan menyanyi buat ramai netizen jadi ger4m. Dengan lent0k-lent0k lagi badannya, pandai betul hafal step kakak ni. Comel sangat !!

J0m tont0n video di bawah:

Rata-rata netizen terhibur dengan aksi comel Arianna ini. Antara k0men-k0men netizen :

” Omaig0dddd comey kakak buat show.. “

” Cute pandai buat emcee. Terbaik la kakak.. “

” Alaaa kes1an dia tau.. Jemput diri sendiri naik stage.. Silakannnn… Go kakak go!.. “

” Kemain… Siap silakan.. Comel sangat.. Suka tengok kakak.. Comey sangat dia j0get.. “

” Alalaaaaa comelnye j0get. Macam konsert dia buat siap panggil-panggil orang.. “

” Performance A sangat Arianna oiii. Pandai t1ru step.. “

” Haha mim1k mukanya tuuu… Aih c0mel sangat.. “

Arianna Arianna, comel sungguh gaya j0getnya. Sebiji dit1ru gaya Zizi Kirana. Ini betul-betul peminat fanatik ni. Boleh asah jadi lagi power suara Arianna ni. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Arianna membesar dengan penuh kasih sayang dan berbahagia selalu bersama keluarga tersayang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Almy Nadia by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..