” Kelakarnya.. Nampak macam feeling sangat tu tapi cute.. “

Diana Nasir Kongsi Gambar Anak-Anaknya,  The Angguns Berpakaian Seperti Kartun Animasi Fr0zen. Alahai … Comel Betul Fr0zen Malaysia ni !!

Jangan kata ibu saudara sahaja yang menjadi perhatian netizen kerana menjadi selebriti, malah anak-anak saudara beliau juga turut menjadi perhatian. Siapa tidak kenal akan pelakon wanita yang menawan, iaitu Anzalna Nasir. Beliau mempunyai anak-anak saudara perempuan yang sangat comel.

The Angguns itu lah nama yang sentiasa mencur1 perhatian netizen di laman media sosial kerana kecomelan mereka. Mereka ini merupakan anak kepada kakak Anzalna, iaitu Diana Nasir. The Anggun ini merupakan pasangan kembar perempuan yang kini berusia  3 tahun.

Sejak dilahirkan lagi, anak-anak Diana ini telah menjadi perhatian dan tumpuan pihak media. Untuk pengetahuan, Diana dan suami, Azwan dikurniakan 3 orang cahaya mata, iaitu sepasang kembar Anggun Darleesa dan Anggun Darleena pada 7 Januari 2017 serta Anggun Darniella pada 11 November 2018.

Menerusi perkongsian terbaru di akaun Instagram, Diana telah berkongsi gambar mengenai anak-anaknya yang berpakaian seperti kartun animasi Fr0zen. Gambar tersebut telah menjadi perhatian netizen kerana ketiga-tiga anak Diana itu kelihatan sangat comel.

Ikuti perkongsian Diana Nasir di bawah :

Rata-rata netizen telah terhibur dan memuji melihat kecomelan anak-anak Diana yang berpakaian seperti Frozen itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Hahaha… So cuteeeee..  Mummy D should join The Angguns.. “

” Auwwwww cuteeeeeee.. “

” They are so cute!!!!!  Mana beli costume derang tuu.. “

” Alololo.. Comelnya The Angguns… “

” Hahahhahahahhahahhahaa… Sven ? Kalau bg mommy pakai costume.. Mesti mommy lagi kiut.. “

” Twin cuttiess….. Darniella also cute wearing Olaf costume.. “

” 3 little munchkin are too cuteeeee.. “

” Kelakarnya.. Nampak macam feeling sangat tu tapi cute.. “

Comel betul anak-anak Diana Nasir The Angguns pakai pakaian kartun Fr0zen. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga anak-anak Diana membesar dengan sihat, menjadi anak-anak yang solehah kepada kedua ibu bapanya. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Diana Nasir Berita Kopak / Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..