” Kelakarlah, tengok test kit terus tanya lelaki ke perempuan.. ” – Netizen

Video Ariff Bahran Terima Kej0tan Berita Kehamilan Daripada Isterinya Raih Perhatian Peminat. Part Yang Tanya Lelaki Ke Perempuan Tu Kelakar. Ad0i Bahran, Baru Test Kit Tu. Hehe !!

Muhammad Ariff Bahran bin Ahmad Azhari merupakan seorang penyanyi lelaki dan pelakon lelaki. Ariff mula dikenali dalam kalangan peminat ketika menyertai Big Stage musim pertama dan melalui single pertama beliau yang berjudul ‘Kata Akhirmu’.

Meninjau ke akaun Instagram, Ariff telah berkongsi berita gembira di mana isterinya kini sedang mengandungkan anak sulung mereka. Menurut Ariff, kandungan isterinya kini berada di akhir trimester kedua.

Ariff sememangnya menantikan masa yang sesuai untuk berkongsi berita ini kepada umum dan inilah masa yang sesuai buatnya. Ariff turut memuatnaik video ketika isterinya membuat kej0tan menyatakan dirinya sedang hamil.

Ariff memohon doa semua agar dipermudahkan urusan buat isterinya dan bayi yang bakal dilahirkan nanti. Menurut Ariff lagi, isterinya tiada sebarang al4han ketika mengandung dan berada dalam keadaan sihat-sihat sahaja.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini dihuj4ni dengan ucapan tahniah di kalangan peminat. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Cant believe been following your ig from your school time until u become a father, ugh time flies.. congrat for both of u.. “

” Alhamdulillah tahniah buat abang arif. Semoga dipermudahkan segala urusan amin .. Alahai bestnyaaaaa takde alahan for first baby.. “

” Alhamdulillah.. tahniah semoga dipermudahkan segala urusan.. blurry face yet so happy .. kelakar.. tgk test kit terus Tanya laki ke pompuan.. “

” Congrats Saw u guys at foodcourt jln 222 few weeks back.. segan nk tegur hihi.. enjoy the journey dik.. “

” Wehh nak jadi bapak org dh Rasa cam baru hari tu tengok dia jadi peserta big stage.. Tak sabar nak dengar baby pokpek like mommy dia plsss.. “

” Bahran and myra junior coming soon¬†Alhamdulillah congrats guys ariffbahran myraridzuan .. Tahniah ariffbahran n wife… semoga dipermudahkan segala urusan.. “

” Congrates both of you myraridzuan take care mira.. semoga diberi kesihatan yg baik selalu for both mommy and baby.. “

Tahniah diucapkan kepada pasangan ini atas kurniaan rezeki untuk menimang cahaya mata sulung tidak lama lagi. Semoga segala urusan Ariff Bahran dan isteri dipermudahkan sehingga ke saat melahirkan nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ariff Bahran

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..