” Kelakarlah Abe Fad Bocey ni machine pun kena hin4 yek.. ” – Netizen

Gelag4t Blur Fad Bocey Disak4t Harris Anuar Buat Peminat Terhibur. Part Eja Machine Tu Memang Lawak Sangat. Mac Hin4 Satu !!

Pelawak Fad Bocey sudah terkenal di kalangan peminat hiburan. Anggota kumpulan Bocey ini seorang yang sangat merendah diri dan jarang terpal1t apa-apa k0ntr0versi dan gos1p sepanjang penglibatannya dalam dunia seni. Walaupun sudah ada nama yang boleh dikatakan terkenal, Fad tetap merendah diri dan peramah dengan semua orang.

Manakala Harris Anuar pula jejaka kacak anak kepada usahawan kosmetik terkenal Kak Ton adalah bekas pemenang tempat ketiga rancangan realiti Her0 Remaja 2017. Harris yang sering membuat video lawak dan pvnchline dengan rakan-rakan artis sering mengundang tawa peminat.

Sebagaimana artis lain, Fad dan Harris juga sering membuat live bersama rakan-rakan selebriti bagi mengisi ruang waktu sepanjang perint4h kaw4lan pergerakan ini. Selain keb0sanan ini juga cara terbaik untuk berinteraksi dan bermesra sesama rakan-rakan.

Menerusi akaun Instagram Harris Anuar, telah dikongsikan satu video live beliau bersama Fad Bocey. Harris yang menyak4t Fad dengan ujian mengeja perkataan berkaitan dengan MacD0nald buat netizen ketawa pada perkataan yang terakhir. Tetiba dah jadi ‘hin4’. Lucu Fad !

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelag4t Fad itu. Antara k0men-k0men netizen :

” Pengaruh mac. Dia jadi Mac Hin4 tu hahaha.. “

” Kesi4n machine tu kena hine.. “

” Ahahahaha auto gelak. Terhibur betul.. “

” Kelakorrr lah hahah.. Bergurau sampai terping4-ping4.. “

” Hahahahahahahaa b0ng0klah. Mac hin4 pulak.. “

” Halah halah kau Fad tapi kalau aku pun tersas0l jem 0tak.. “

” Haha Mac hinee taranum terus keluar.. “

” Dia punya confident bukan main. Dengan aku aku tergelak.. “

” Kelakarlah Abe fad Bocey ni machine pun kena hin4 yek.. “

Punyalah c0nfident Fad sampai tergelak besar Harris. Sampai berkali-kali diulang Fad blurr betul. Bila last sebut tu memang bar4i Fad gelak sampai tep0k meja. Pandai sungguh Harris memped4ya Fad. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat maju jaya buat Fad dan Harris. Moga ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Harris Anuar, IG Fad Bocey by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..