” Kec0t hati cashier tu, boleh tampal muka wanted depan kedai. Haha.. ” – Netizen

Video Catriona Ross Membuat Pr4nk Kepada Seorang Cashier Di Sebuah Butik Pakaian Buat Peminat Terhibur. Eii Kak Cat Ni, Cu4k Lah Cashier Tu. Dah Wrap Barang, Tiba-Tiba Mengh1lang. Haha !!

Meninjau akaun Instagram Catriona Ross, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Catriona membuat pr4nk kepada salah seorang jurujual di butik baju Mimpi Kita. Catriona dengan slang mat salehnya sedang membeli pakaian dan kelihatan beberapa paper bags berada di atas meja cashier.

Membuat aksi terkej0t ketika diberitahu harga ke semua barang pilihannya itu, Catriona memberitahu kepada cashier itu Catriona ingin mengambil barang di dalam kereta. Sudah namanya pelakon, memang menjadilah pr4nk dan lakonan Catriona itu.

Anak Catriona yang mengikutnya ke butik itu juga dipanggilnya untuk segera keluar dari situ. Namun itu hanyalah gurauan Catriona dengan cashier bernama Aina. Jelas Catriona lagi, selepas itu Catriona datang kembali ke butik membayar ke semua barangnya itu.

Ad0ilah Kak Cat, memang boleh cu4klah kalau mana-mana cashier terkena ada customer seperti ini, haha. Tentu si cashier pun selepas itu ketawa mengingati kembali saat dirinya di’pr4nk‘ oleh Catriona. Win betul pr4nk Catriona.

Jom tonton video di bawah :

Video Catriona ini telah membuatkan ramai peminat terhibur. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Haha dia dah start dah, tak boleh duduk diam. Too much creative juices. Tak pernah tak lawak kak cat ni.. “

” Catriona sokmo pandai pr4nk orang, sampai kita kita kena pr4nk jugak ni haha. Nasib baik tak tersandung kaki, punya laju jalan haha.. “

” Kak cat tak pernah tak kelakor. kes1an Aina, mau nak tercabot jantung dia sekejap haha. Customer missing in action haha.. “

” So n4ughty, ok boleh tampal muka wanted depan kedai haha. Comel pakai tshirt pun cantik.. “

” Gaya lar1 tu haha, ad0ilah kak kek haha. Seeh perut suka tengok kak kek ni. Berdebar la adik tu, manalah customer tadi h1lang.. “

” Haha briliant, tak sah tau dia ni. Macam-macam idea la kak cat ni, terhibur kita tengok. Menjadi pr4nknya.. “

” Gempak, kec0t hati cashier tu haha. Terkekek kita gelak tengok kak cat, mau depress1on cashier tu dapat pelanÄ£gan mcm ni.. hanc0s gaji dia bulan ni kena pot0ng.. “

Kelakar dan sangat menghiburkan gelagat Catriona ini. Anaknya pun blur dengan apa yang berlaku, ini kan pula cashier yang kena pr4nk itu, hehe. Apa-apa pun, semoga terus ceria dan gembira selalu bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Catriona Brian Ross

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..