” Kau ni Abil. Bagus lah tak plastik. Ekspresi wajah tuh.. ” – Netizen

Video Nabila Huda Cuba Masak Nasi Ayam Menggunakan Beras Per4ng Yang Menarik Perhatian Ramai Peminat. Hahaha, Dah Termar4h Diri Sendiri. Lawak Jugak Abil Ni !!

Siapa tidak kenal pelakon hebat Nabila Huda. Tidak hanya kerana dirinya anak kepada lagenda r0ck Amy Search, namanya berdiri megah dalam industri atas usaha dan mutu lakonannya yang sentiasa dipuji ramai. Bersifat gil4-gil4 namun beliau seorang yang tegas dalam berbicara.

Semenjak PKP bermula dan semua aktiviti seni tidak dibenarkan, Abil menggunakan masa yang ada untuk memasak. Awalnya agak melucukan dengan kejadian roti hang1t, namun apabila diberikan hadiah oleh suaminya ‘dapur ajaib’ masa kini, Therm0mix, masakan Abil semakin menjadi.

Suka membuat video tutorial memasak menggunakan mesin tersebut dengan gayanya tersendiri, setiap video pasti akan ada drama sebabak yang dilakonkan Abil. Untuk entri kali ini, Abil mengubah resepi nasi ayam dengan menukar beras putih kepada beras per4ng. Bermulalah ri0h rendah di dapur Abil !

Menerusi akaun Instagram, Nabila Huda telah berkongsikan satu video beliau menunjukkan cara memasak nasi ayam menggunakan beras per4ng. Apa yang melucukan apabila Nabila mencuba masakannya itu, rasanya yang pel1k buat dia mem4rahi dirinya sendiri kerana suka-suka menukar resepi. Lawak la Abil ni!

Jom tonton video di bawah :

Video Abil ini menarik perhatian ramai peminat. Antara komen-komen mereka :

” Haahahahah last last mar4h diri sendiri. Kau memang jujur. Aku suka sangat.. ” – Ning Baizura

” Ad0h jujur.. “

” Ni lah manusia paling jujuurr.. Ahahha dari re4ksi muka tak men1pu rasa. Patut jadi juri masterchef.. “

” Saya gelak sorang ni.. Tengok abil mengaku tak sedap.. “

” Pengakuan yang sangat jujur hahaha.. “

” Hahaa. Ko ni Abil. Bagus lah tak plastik.. “

” Ekspresi wajah tuh.. “

” Hahaha.. Lenkali jang4n nak memandai-mandai tukar resepi.. “

Tengok ekspresi muka Abil masa kunyah nasi tu pun dah nak tergelak apatah lagi dengar dia membe bel tak sedap. Jujur sejujurnya betul Mama Keisha ni. Sesekali menukar resepi, try and err0r itu pasti akan jadi. Apa pun, moga Abil sentiasa happy dan bahagia selalu di samping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabila Huda

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..