” Kapsyennya tak pernah tak sweet.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Berdua Dengan Mira Filzah, Posting Wan Emir Astar Sempena Tahun Baru 2023 Raih Perhatian Ramai. Wah Tak Pernah Tak Sweet Lah ‘Karangan’ Emir Ni !!

Umum mengenali Wan Emir Astar yang merupakan suami kepada Mira Filzah. Sejak mendirikan rumahtangga bersama Mira, akaun media sosial Emir kini sering menjadi perhatian para netizen. Tambahan pula Emir gemar berkongsi kapsyen yang panjang dan penuh makna.

Sempena tahun 2023 ini, Emir telah memuatnaik sekeping gambarnya bersama Mira ketika bercuti di luar negara tempoh lalu. Emir telah menulis mengenai harapannya untuk tahun baru ini di ruangan kapsyen gambar tersebut.

Seperti selalu, kapsyen Emir tidak pernah pendek. Walaupun kapsyen Emir agak panjang namun ia tetap menjadi tumpuan ramai untuk membacanya kerana ia dipenuhi dengan kata-kata penuh makna dan juga agak sweet.

Sehingga artikel ini ditulis, perkongsian Emir ini telah menerima lebih daripada 59 ribu tanda suka daripada warganet. Wah, ayat-ayat Emir ini sentiasa menjadi perhatian netizen dan ia juga kadangkala memberi peringatan buat kita semua.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang mendoakan untuk pasangan ini agar terus mengecapi kebahagiaan. Antara komen-komen yang diberikan :

” Nice.. mcm dkt Luzern, Swiss.. so sweet.. Ameen ya mujib untuk doa impian baik2 kalian.. in Sha Allah… semoga brkekalan bahagia hingga ke jannah.. “

” So sweet both of u… sgt ikhlas n trus mncari Redha Allah… masyaallah.. Semoga wan emir dan mira bahagia hingga jannah.. “

” Aduh caption nya tak pernah tak sweet.. apa yang emir tunjuk pada mira tu.. semoga to jannah.. happy new year.. “

” Caption dia tak penah tak pnjang. smpai habis plak tu sy baca.. Hope 2023 bring you guys more happiness.. “

” Suka sangat dengan nukilan emir sejak sebelum kahwin lagi. Your words bring impact to my heart. Btw, happy new year to you,¬†mfmirafilzah and wankhairamir.. ”¬†

” Beautifully written .. What was written surely emerge from what inside ur heart and thoughts.well said…i totally agree. very wise words.. “

” Asyiknye Syoknye kalu somi boleh buat karangan pjg2 utk isteri kan.. memang terbaik laa Emer Smoga kekal bahagia hingga k syurga.. “

Wah, Mira sangat beruntung mempunyai suami yang penuh dengan kata-kata puitis dan pastinya seorang yang romantik. Semoga apa yang dihajati untuk tahun 2023 ini akan tercapai dan semoga Emir dan Mira terus bahagia sehingga ke syurga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wan Emir Astar

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..