” Kapsyen yang tak tahan tu, cantik anak dar4 Abang Mus.. ” – Netizen

Gambar Dan Kapsyen Datuk Paduka Mustapha Kamal Bersama Anak-Anak Perempuannya, Salsabil Qurani Dan Sabella Qawiema Raih Perhatian Peminat. Cantik Anak-Anak Dar4, Tagline Tu Yang Tak Menahan !!

Dikurniakan darjah kebesaran yang membawa gelaran Datuk Paduka beberapa tahun lalu, nama pelakon senior Datuk Mustapha Kamal antara yang sering mendapat perhatian peminat. Dek kerana sering membawakan watak Datuk dalam drama lakonannya, nama Megah Holdings sering dikaitkan dengan Mustapha.

Meninjau akaun Instagram Mustapha, telah dikongsikan sekeping gambar Mustapha bersama 2 orang anak perempuannya, Salsabil Qurani dan Sabella Qawiema. Kedua-duanya merupakan anak hasil perkahwinan Mustapha bersama Susan Menon.

Dengan kapsyen yang tertulis bersama 2 antara jantung hati yang dimiliki, Mustapha sempat bergurau dan menyelit perkataan pewaris Megah Holdings di akhir kapsyennya itu. Kapsyennya itu mencuit hati peminat dan dapat dilihat di ruangan komen.

Baik Sabella mahupun Salsabil, kedua-duanya memiliki kulit yang cerah seperti Mustapha dan Susan. Semakin meningkat remaja, semakin terlihat kecantikan kedua-dua anak dar4 Mustapha ini dan saling tidak tump4h seperti ibu mereka.

Jom baca perkongsian di bawah :

Seperti kata pepatah, mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Posting ini telah mendapat perhatian daripada peminat dan antara komen-komen mereka :

” Haha melekat habis tagline Megah Holdings dengan Abang Mustapha Kamal ni. Terbaik bang hehe, anak-anak cantik.. “

” Megah Holdings yang tak tahan tu haha. Sesuai sangat dengan abang Mus. Lawa sangat pewaris Megah Holdings ni, beratur rombongan masuk meminang nanti.. “

” Cantik-cantik pewaris Megah Holdings, serasi sangat Megah Holdings dengan Datuk Paduka ni. Mesti ramai yang offer diri nak jadi menantu ni.. “

” All Malaysian tahu tengok muka Mustapha Kamal je terus automatik teringat dekat Megah Holdings, memang ngam betul.. “

” Cantiknya anak-anak dar4 Abang Mus. Gorgeous, Mus angels bakal ikut jejak papa sikit masa nanti.. “

” Kapsyen tu win betul haha, cantik-cantik pewarisnya. Jant0ng hati papa yang comey lotey. Datuk Jangan bagi kahwin dengan orang yang sal4h, nanti habis Megah Holdings haha.. “

” Cantik pewaris Megah Holdings ni, macam mommy dorang sangat kan. sampai ke hari ni Megah Holdings tetap berdiri gah.. “

Memang betul kata peminat, nama Megah Holdings tu sudah sebati dengan Mustapha. Apa pun, puteri-puterinya memang ada rupa yang cantik. Semoga Mustapha Kamal sekeluarga sentiasa di dalam rahmatNya dan berbahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mustapha Kamal

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..