” Kalau satu mana ada cukup.. ” – Jebat Jayden

Video Gelagat Jebat Jayden Ketika Ditanya Tentang ‘Awek’ Mencuit Hati Ramai. Amboi Bukan Main Lagi Jebat Yer Dengan Gaya Duduk Tu. Cakap Dah Macam Orang Besar, Kelakar Lah Jebat Ni !!

Ada sahaja gelagat anak pelakon Sharnaaz Ahmad iaitu Jebat Jayden ini mencuit hati ramai. Sudah petah bercakap, Jebat antara anak selebriti yang mempunyai peminat tersendiri yang setia mengikuti perkembangannya.

Meninjau di akaun Instagram Daebakingz telah berkongsi satu video yang memaparkan gelagat Jebat ketika menjawab sesuatu pertanyaan. Turut kelihatan ada bersama Jebat dalam video adalah pelakon Redza Rosli dan seorang lagi kenalannya.

Dalam video itu, Jebat telah ditanya berapakah bilangan teman wanita yang dia inginkan. Dengan spontan, Jebat telah menjawab dia mahupun teman wanita ramai. Sempat Redza mencelah dengan menyatakan yang sebelum itu, Jebat telah menyatakan hanya mahu seorang sahaja teman wanita.

Kemudian, Jebat telah menjawab yang seorang tidak cukup. Kenalan Redza turut berdek4h ketawa setelah mendengar jawapan si kecil ini. Sehingga kini, video tersebut telah ditonton lebih 3 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Tonton video di bawah :

Amboi Jebat, kemain lagi nak ‘awek’ ramai ya, alahai bertuah betul bud4k sorang ni. Tapi memang kelakar lah tengok gelagat Jebat sekarang, sangat menghiburkan. Semoga Jebat menjadi anak yang baik buat kedua orangnya.

Sekadar info, Jebat Jayden merupakan anak hasil perkahwinan Sharnaaz Ahmad bersama kakak usahawan dan selebriti terkenal Neelofa iaitu Noor Nabila. Meskipun sekarang pasangan ini sudah berp1sah, mereka berdua bersepakat memberi yang terbaik kepada anak lelaki tunggal mereka ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Daebakingz, Jebat Jayden, Sharnaaz Ahmad

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..