” Kalau masuk news, sh00t muka ni yang dia orang highlight ni.. ” – Nabil Ahmad

Nabil Ahmad Kongsi Video Ketika Sesi Swab Test Yang Dilaluinya. Alahai Part Last Tu Muka Nabil Memang Tak Menahan. Kes1an Tapi Mencuit Hati Mimik Muka Nabil. Dalam Sak1t Sempat Melawak Lagi !!

Menerusi akaun Instagram Nabil Ahmad, telah dikongsikan satu rakaman video ketika Nabil sedang membuat swab test di rumahnya. Ini berikutan penularan wabak C0v1d-19 yang semakin meningkat naik dan Nabil pernah mengunjungi salah sebuah mall yang dimaklumkan terdapat kes jangkitan C0v1d-19 ini.

Nabil yang merupakan pengacara rancangan hiburan Melet0p perlu menjalani ujian ini bagi memastikan dirinya tidak terjangk1ti dan menjadi penyebab jangk1tan kepada ahli keluarga dan rakan-rakan yang lain. Sebelum ini juga, ramai artis-artis lain yang turut membuat swab test ini dan berkongsi di Instagram mereka.

Umum mengetahui bagaimana proses swab test ini dibuat. Berbagai respon dan rasa ‘sak1t’ yang berbeza dirasai bergantung kepada individu itu sendiri. Nabil yang kelihatan diuji oleh seorang nurse memasukkan alat ujian ke lubang hidungnya untuk mengambil sampel.

Nabil ketika diuji pada lubang hidung kanannya masih boleh senyum dan ketawa. Namun apabila ke bahagian kiri hidungnya pula, mimik muka Nabil tidak mampu menyor0kkan rasa sak1t yang dirasainya itu. Kuat kedengaran suara Nabil menyebut sak1t sampai terket4r-ket4r kakinya itu.

Jom tonton video di bawah :

Aksi Nabil ketika membuat swab test ini mengundang berbagai reaksi daripada peminat. Ser1au pun ada melihatnya sampai nak terbersin Nabil. Antara komen-komen peminat :

” I yang terbatuk tengok Nabil … tau sak1t.. “

” Sy 2 kali kena swab test tu.. sampai mengalir air mata menahan.. “

” Pengalaman juga dah pernh buat swab test nih tp alhamdulillah ok je.. “

” Hahah sak1t sak1t ye jugak, lawak lawak jugak. Tngk pon blh terikot2 buat muke gtu jgk.. “

” Bers1n singgah, Seyes ped1h wei.. ni yg menyebabkan bers1n singgah.. “

” Bers1n singgah yerr nabil hahahahaha. Mcm yg kau ckp tu nak bers1n takjadi.. “

” Nabil mcm muka yg bers1n tak jd jew. Ser1au tengok.. “

” Aduhhhh kita pulak yg rasa sak1t. Terikut sama buat muka mcm nabil. Terasa sak1tnya.. “

” Kau ni billl mmg lawak buat c0v1d test pun org boleh tergelak.. “

Ad0h tengok muka Nabil itu boleh gambarkan rasa sak1t yang dirasainya itu. Nabil walaupun dalam keadaan mulut menyebut sak1t, masih sempat lagi bergurau dan ketawa. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar Nabil terhindar daripada jangk1tan wab4k ini dan sentiasa dilindungi Allah. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabilzira

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..