” Kalau humble bila peminat ajak bergambar jangan bagi alasan untuk apa ye?.. “

Dil0ntar K0men Negat1f Oleh Netizen, Hafreez Adam Beri Jawapan P0wer. Kaw Kaw Punya Respon Ni. Panjang Berjela-Jela !!

Nama Hafreez Adam, jejaka bertubuh sasa dan tinggi lampai ini mula jadi sebutan apabila lakonannya di dalam drama Bila Hati Berbicara mendapat perhatian penonton. Hafreez atau nama Hafreez Adam Aizat bin Zahalan dilahirkan pada 10 Jun 1990. Memiliki ketinggian 1.77 meter membuatkan beliau mudah diterima sebagai model.

Pernah menyertai pertandingan Hero Remaja 2011/12 yang turut sama disertai oleh Fattah Amin, Syafiq Kyle, Ben Amir dan Saharul Ridzwan. Hafreez banyak menjayakan drama dan telemovie antaranya Tersuka Tanpa Sengaja, Akadku Yang Terakhir, M0nalisa dan Berkalung Rahmah.

Manakala di layar lebar pula Hafreez diberi peluang di dalam filem Qadr, Juvana 2 : Terper4ngkap Dalam Kebebasan dan Juv4na 3: Perhit0ngan Terakh1r. Pernah mengik4t tali pertunangan dengan pelakon cantik Zara Zya namun ikatan pertunangan itu terput0s sebulan setelah dimeterai.

Menerusi akaun Instagram, Hafreez Adam telah berkongsikan sekeping gambarnya bersama beberapa orang kawan perempuannya dengan ucapan selamat ulangtahun. Aksi Hafreez bergambar untuk kelihatan sama tinggi dengan kawan-kawannya dan kapsyen ‘humble’ buat peminat tertarik.

Jom baca perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen suka membaca perkongsian Hafreez ini. Antara komen-komen netizen :

” Nak no phone you boleh tak kalau rasa you gentle.. “

” Kelate mari ko Hafree…. Betul la tu kena humble.. “

” Diri sama tinggi pun kacak.. “

Namun ada k0men yang mempers0alkan sifat humble yang diperkatakan oleh Hafreez dan mendapat bal4san dari Hafreez sendiri :

Isu ditol4k untuk bergambar rupanya. Mungkin ada salah faham yang tidak disedari namun semua ada hak untuk bersuara asalkan tidak menggur1s hati mana-mana pihak dan tidak meng4ibkan. Moga dapat penjelasan yang jelas dari Hafreez.

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga semuanya diselesaikan dengan baik dan aman. Sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah, yang bur0k itu dari hamb4-hamb4nya. Wallahualam..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hafreez Adam by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak / Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..